Influencer Brent Rivera verlooft zich in Disney World

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 08:02

De populaire Amerikaanse influencer Brent Rivera heeft groot nieuws bekendgemaakt! Hij ging zopas namelijk op zijn knie voor zijn vriendin Pierson Wodzynski. De twee zijn al samen sinds 2020.

De 25-jarige Brent Rivera werd immens populair dankzij zijn ludieke video's op YouTube, TikTok en instagram. In 2020 viel hij als een blok voor een van zijn goede vrienden en mede-influencer Pierson Wodzynski. En nu zijn ze precies klaar voor de grote stap!

Op insta deelden de twee samen een post waarop te zien is hoe Pierson een mooie verlovingsring aan de camera toont. Als ludieke caption bij de foto gingen ze voor "Verloving? Nope…ze had gewoon iets tussen haar tanden…😂". Hoewel het dus niet zeker is of het hier om een grap gaat of niet, zorgen de reacties nog eens voor extra verwarring!

Check de post en de vele comments hieronder. Wat denk jij? Verloofd of niet?

Dude Perfect brengt Panda-Monium World Tour naar België

Joyce Vander Auwera-19 april 2024 om 17:30

De legendarische trick-shot artiesten van Dude Perfect maken zich klaar om de boel op stelten te zetten in Europa. En ja hoor, ook België staat op hun lijstje! Op 22 september zullen ze de Lotto Arena in Antwerpen doen oplichten met hun legendarische tricks en uitdagingen.

Deze groep van vijf vrienden uit Texas, bekend als Dude Perfect, heeft een wereldwijde fanbase veroverd met hun gekke trick-shots, uitdagingen en wedstrijden op YouTube. Tyler 'The Beard' Toney, 'The Twins' Cory en Coby Cotton, Garrett 'The Purple Hoser' Hilbert en Cody 'The Tall Guy' Jones hebben een indrukwekkende online aanwezigheid, met meer dan 60 miljoen YouTube-abonnees, 12 miljoen Instagram-volgers en 18 miljoen TikTok-volgers. Ze behoren tot de crème de la crème van de sport- en entertainmentwereld.

Coby Cotton liet weten: "Het was altijd al een droom van ons om onze tournee buiten de VS te brengen en contact te maken met onze fans over de hele wereld. We zijn zo opgewonden dat het eindelijk zover is en kijken uit naar deze eerste stap om onze live show naar het buitenland te brengen."

"Eerlijk gezegd heb ik zoveel wedstrijden tegen de jongens in de VS gewonnen dat het tijd leek om ze een kans te geven op buitenlands grondgebied. Ik kan niet wachten om ze voor een nieuw publiek te verslaan", voegde Tyler Toney eraan toe.

Dus, Europa, maak je klaar om deze legendarische dudes te ontmoeten! Tickets voor Dude Perfect op 22 september in de Lotto Arena zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 26 april om 10 uur via greenhousetalent.com.

Muziek Taylor Swift terug op TikTok

Karen Luiken-12 april 2024 om 06:50- Foto:

Reuters

De muziek van Taylor Swift is weer op TikTok te vinden. De zangeres heeft een deel van haar nummers terug op het platform geplaatst nadat ze er in februari vanaf werden gehaald door muzieklabel Universal.

Universal verwijderde de liedjes van Taylor en andere artiesten van TikTok vanwege mislukte onderhandelingen over een licentieovereenkomst. Maar daar steekt Swift nu een stokje voor. Volgens Financial Times beschikt de zangeres over de auteursrechten van haar eigen nummers en mag ze daarom zelf bepalen waar ze haar muziek verspreidt.

De terugkeer van Taylors muziek op TikTok komt een paar dagen voordat Taylor haar nieuwe album ‘The Tortured Poets Department’ uitbrengt. Dat wordt volgende week vrijdag gelanceerd.

Ontdek meer