Influencer Brent Rivera verlooft zich in Disney World

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 08:02

De populaire Amerikaanse influencer Brent Rivera heeft groot nieuws bekendgemaakt! Hij ging zopas namelijk op zijn knie voor zijn vriendin Pierson Wodzynski. De twee zijn al samen sinds 2020.

De 25-jarige Brent Rivera werd immens populair dankzij zijn ludieke video's op YouTube, TikTok en instagram. In 2020 viel hij als een blok voor een van zijn goede vrienden en mede-influencer Pierson Wodzynski. En nu zijn ze precies klaar voor de grote stap!

Op insta deelden de twee samen een post waarop te zien is hoe Pierson een mooie verlovingsring aan de camera toont. Als ludieke caption bij de foto gingen ze voor "Verloving? Nope…ze had gewoon iets tussen haar tanden…😂". Hoewel het dus niet zeker is of het hier om een grap gaat of niet, zorgen de reacties nog eens voor extra verwarring!

Check de post en de vele comments hieronder. Wat denk jij? Verloofd of niet?

Enzo Knol wordt papa

Karen Luiken-29 november 2023 om 15:46

Enzo Knol gaat een nieuw leven tegemoet. De YouTuber en zijn vriendin Myron Koops zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard”, schrijft het koppel bij een foto. “Wat zijn we blij en trots, wij worden papa en mama!”

Het is nog niet bekend welk geslacht het kindje heeft en wanneer de kleine spruit verwacht wordt.

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.

Ontdek meer