Influencer Brent Rivera verlooft zich in Disney World

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 08:02

De populaire Amerikaanse influencer Brent Rivera heeft groot nieuws bekendgemaakt! Hij ging zopas namelijk op zijn knie voor zijn vriendin Pierson Wodzynski. De twee zijn al samen sinds 2020.

De 25-jarige Brent Rivera werd immens populair dankzij zijn ludieke video's op YouTube, TikTok en instagram. In 2020 viel hij als een blok voor een van zijn goede vrienden en mede-influencer Pierson Wodzynski. En nu zijn ze precies klaar voor de grote stap!

Op insta deelden de twee samen een post waarop te zien is hoe Pierson een mooie verlovingsring aan de camera toont. Als ludieke caption bij de foto gingen ze voor "Verloving? Nope…ze had gewoon iets tussen haar tanden…😂". Hoewel het dus niet zeker is of het hier om een grap gaat of niet, zorgen de reacties nog eens voor extra verwarring!

Check de post en de vele comments hieronder. Wat denk jij? Verloofd of niet?

Gevaarlijke TikTok-trend gaat viral

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:22

Artsen waarschuwen een nieuwe TikTok-trend die momenteel viral gaat. Het gaat om ‘beezin’, waarbij mensen lippenbalsem op hun oogleden aanbrengen om ‘high’ te worden zodat ze de hele nacht kunnen studeren.

Beezin zou het gevoel van high- of dronken zijn nabootsen, met als resultaat dat je alerter wordt. Klinkt misschien leuk, maar dat is het volgens artsen niet. Zij zeggen dat de trend huidaandoeningen en infecties kunnen veroorzaken die gezichtsbedreigend zijn.

Vooral lippenbalsem met pepermunt zou hiervoor kunnen zorgen. “Menthol geeft de ogen een verkoelend effect door zijn alcoholische aard, maar dit is slechts tijdelijk. De bloedvaten kunnen afknellen en bij herhaaldelijk gebruik kunnen de ogen uitdrogen”, zegt Dr. Mike Balgemann tegen Daily Mail. Als het stofje in de ogen komt, kan het risico op glaucoom en infectie verhogen.

“Als je lippenbalsem op je ogen smeert die mogelijk in contact is gekomen met een virale infectie, zoals een koortslip, kan het risico op een herpesinfectie van het oog verhogen. Dat kan aanzienlijke schade toebrengen op de hoornvlies.”

Zo hoorde je 'Flowers' van Miley Cyrus nog nooit!

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 17:05

Op YouTube wordt vaak de meest creatieve en coole content gedropt. Zo kwamen we ook op deze cover van de megahit 'Flowers' en die neemt je helemaal mee naar de roaring twenties!

Miley Cyrus' wereldhit 'Flowers' wordt platgedraaid op de radio, maar deze speciale en verrassende versie hoorde je nog nooit! Het populaire YouTube-collectief Postmodern Jukebox dropte zopas immers een bewerking van de hit, maar dan in een jaren '20-jasje.

De groep Postmodern Jukebox brengt regelmatig nieuwe bewerkingen uit van grote hits, maar telkens met een hoek af. Dit keer is het de beurt aan de megahit 'Flowers' van Miley Cyrus. En wij zijn er helemaal zot van!

Check de verrassend coole versie hieronder:

Ontdek meer