Belangrijke info over tiende 'De Mol'-kandidaat!

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 09:48

Morgen start het langverwachte nieuwe seizoen van het immens populaire spelprogramma ‘De Mol’. Vorige week leerden we al de eerste negen kandidaten kennen. En nu dropte presentator Gilles een video met daarin meer info over die mysterieuze tiende kandidaat!

Waarom die tiende kandidaat nog geheim moet blijven, is helaas nog een mysterie. Maar in een video op sociale media onthulde Gilles De Coster toch al enkele tipjes van de sluier over de identiteit van die kandidaat.

In het filmpje zien we de gekende presentator Gilles De Coster achter een laptop zitten. Hij leest enkele theorieën van ‘De mol’-kijkers voor, maar wat de oplettende kijker ziet is dat er op de laptop random cijfers verschijnen. Wanneer je alle nummers uiteindelijk achter elkaar zet, krijg je een telefoonnummer. Wie belt naar dat mysterieuze nummer komt alvast de voornaam van de tiende kandidaat te weten: Steve. Maar op dit moment weten we helaas nog niet meer… Afwachten tot morgen dus!

‘De Mol’ is vanaf morgen iedere week te zien bij Play4 of online via GoPlay.be!

'Big Brother'-finalisten doen leuke ontdekking

Karen Luiken-31 maart 2023 om 13:43

De laatste dagen gebeurden er heel veel bijzondere dingen in het 'Big Brother'-huis. Er werd een groot feest georganiseerd, ontbijt klaargemaakt, en overal in het huis werden pingpongballen verstopt. Als de bewoners ontdekken dat dit gedaan is door hun ex-medebewoners, geloven ze hun ogen niet.

Maksim Stojanac wint eerste seizoen 'Tulpen uit Antwerpen'

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 07:09- Foto:

Instagram - Maksim Stojanac

Wie eerder deze week keek naar de grote finale van het muzikale programma 'Tulpen uit Antwerpen', werd getrakteerd op een grootse en muzikale show. Als winnaars werden voor deze eerste editie de Nederlandse zangsensatie OG3NE en onze eigen Maksim Stojanac verkozen!

De Vlaamse winnaar Maksim Stojanac, vooral bekend van zijn rol ion '#LikeMe', postte op zijn insta een dankbaar bericht:

"Heel erg bedankt aan Play4 voor deze mooie kans, aan alle mensen achter de schermen die ons zo goed verzorgd hebben, aan alle deelnemers, aan de fantastische band en aan jullie die op mij hebben gestemd!! 🤍🙏🏻", luidt het in de caption.

'Tulpen uit Antwerpen' is een nieuwe muzikaal programma op Play4 waarin Vlaamse artiesten een oorwurm uit Nederland coveren en artiesten uit Nederland nemen dan weer Vlaamse klassiekers onder handen. De presentatie is in handen van Kat Kerkhofs en Buddy Vedder. Het eerste seizoen zit er nu dus op. Of er ook een tweede zal komen, is voorlopig nog niet geweten.

Check Maksims overwinningspost hieronder:

Ontdek meer