Belangrijke info over tiende 'De Mol'-kandidaat!

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 09:48

Morgen start het langverwachte nieuwe seizoen van het immens populaire spelprogramma ‘De Mol’. Vorige week leerden we al de eerste negen kandidaten kennen. En nu dropte presentator Gilles een video met daarin meer info over die mysterieuze tiende kandidaat!

Waarom die tiende kandidaat nog geheim moet blijven, is helaas nog een mysterie. Maar in een video op sociale media onthulde Gilles De Coster toch al enkele tipjes van de sluier over de identiteit van die kandidaat.

In het filmpje zien we de gekende presentator Gilles De Coster achter een laptop zitten. Hij leest enkele theorieën van ‘De mol’-kijkers voor, maar wat de oplettende kijker ziet is dat er op de laptop random cijfers verschijnen. Wanneer je alle nummers uiteindelijk achter elkaar zet, krijg je een telefoonnummer. Wie belt naar dat mysterieuze nummer komt alvast de voornaam van de tiende kandidaat te weten: Steve. Maar op dit moment weten we helaas nog niet meer… Afwachten tot morgen dus!

‘De Mol’ is vanaf morgen iedere week te zien bij Play4 of online via GoPlay.be!

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer