Belangrijke info over tiende 'De Mol'-kandidaat!

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 09:48

Morgen start het langverwachte nieuwe seizoen van het immens populaire spelprogramma ‘De Mol’. Vorige week leerden we al de eerste negen kandidaten kennen. En nu dropte presentator Gilles een video met daarin meer info over die mysterieuze tiende kandidaat!

Waarom die tiende kandidaat nog geheim moet blijven, is helaas nog een mysterie. Maar in een video op sociale media onthulde Gilles De Coster toch al enkele tipjes van de sluier over de identiteit van die kandidaat.

In het filmpje zien we de gekende presentator Gilles De Coster achter een laptop zitten. Hij leest enkele theorieën van ‘De mol’-kijkers voor, maar wat de oplettende kijker ziet is dat er op de laptop random cijfers verschijnen. Wanneer je alle nummers uiteindelijk achter elkaar zet, krijg je een telefoonnummer. Wie belt naar dat mysterieuze nummer komt alvast de voornaam van de tiende kandidaat te weten: Steve. Maar op dit moment weten we helaas nog niet meer… Afwachten tot morgen dus!

‘De Mol’ is vanaf morgen iedere week te zien bij Play4 of online via GoPlay.be!

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

Fictiereeks ‘Máxima’ binnenkort te zien bij VTM en Streamz

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:24

Het nieuws waar we stiekem al op hoopten, is hier. De fictiereeks ‘Máxima’ komt ook naar ons land. Vanaf maandag 6 mei is de serie te zien bij VTM.

‘Máxima’ vertelt het fascinerende levensverhaal van de Nederlandse koningin Máxima Zorreguieta. Van haar turbulente jeugd in Argentinië en haar american dream in New York, tot haar leven als partner van kroonprins Willem-Alexander. Het geeft een blik achter de schermen van de royalty romance die ook bij ons de harten beroerd heeft en dat op heden nog steeds doet. Het moderne sprookje wordt overschaduwd door het bedenkelijke verleden van Máxima’s vader, waardoor het Nederlandse koningshuis flink onder druk kwam te staan en voor ongeziene dilemma’s stond.

De hoofdrollen worden gespeeld door Delfina Chaves, Martijn Lakemeier, Elsie de Brauw, Sebastian Koch, Valeria Alonso en Daniel Freire. Andere bekende namen die je terug gaat zien, zijn Jacob Derwig en Frank Lammers.

‘Máxima’ is vanaf maandag 6 mei zes weken lang om 21.55 uur te zien bij VTM en op VTM GO. Op maandag 29 april komt de eerste aflevering in preview bij Streamz.

Ontdek meer