Belangrijke info over tiende 'De Mol'-kandidaat!

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 09:48

Morgen start het langverwachte nieuwe seizoen van het immens populaire spelprogramma ‘De Mol’. Vorige week leerden we al de eerste negen kandidaten kennen. En nu dropte presentator Gilles een video met daarin meer info over die mysterieuze tiende kandidaat!

Waarom die tiende kandidaat nog geheim moet blijven, is helaas nog een mysterie. Maar in een video op sociale media onthulde Gilles De Coster toch al enkele tipjes van de sluier over de identiteit van die kandidaat.

In het filmpje zien we de gekende presentator Gilles De Coster achter een laptop zitten. Hij leest enkele theorieën van ‘De mol’-kijkers voor, maar wat de oplettende kijker ziet is dat er op de laptop random cijfers verschijnen. Wanneer je alle nummers uiteindelijk achter elkaar zet, krijg je een telefoonnummer. Wie belt naar dat mysterieuze nummer komt alvast de voornaam van de tiende kandidaat te weten: Steve. Maar op dit moment weten we helaas nog niet meer… Afwachten tot morgen dus!

‘De Mol’ is vanaf morgen iedere week te zien bij Play4 of online via GoPlay.be!

'Big Brother'-ster Glenn onthult plannen voor aanzoek

Karen Luiken-26 maart 2024 om 14:44

De prijzenpot van ‘Big Brother’ ziet er veelbelovend uit en de bewoner die dit geldbedrag mee naar huis mag nemen, kan mooie plannen maken. Maar wat zijn die plannen eigenlijk? In onderstaande sneak preview bespreken de kandidaten wat zij met het geld zouden doen als ze het winnen. Voor Glenn staat zijn plan al vast: als hij wint, vraagt hij zijn vriendin tijdens de finale ten huwelijk.

'Big Brother' zorgt voor een plotwending

Karen Luiken-25 maart 2024 om 13:21

De bewoners van ‘Big Brother’ hebben geen tijd om bij te komen van het afscheid van Danny, die afgelopen zaterdag het programma moest verlaten. Hij is amper de deur uit of de kandidaten moeten alweer nomineren voor de volgende afvalronde. Zijn de nominaties van deze week nú al bekend? Of zit er een addertje onder het gras? Sneak preview!

Ontdek meer