Pukkelpop voegt opnieuw 19 namen toe aan line-up

Karen Luiken-15 maart 2023 om 14:40

De line-up van Pukkelpop wordt langer en langer. Eerder deze maand kondigde de organisatie al dertien nieuwe namen aan en ook vandaag worden feestliefhebbers weer verrast met een update. Dit keer worden er maar liefst negentien artiesten bekendgemaakt.

Pukkelpop vindt dit jaar plaats van vrijdag 18 tot en met zondag 20 augustus. Laten we beginnen met vrijdag. Op die dag betreden, zo blijkt uit het nieuws van vandaag, DJ Heartstring, Ascendant Vierge, Nessa Barrett, Zulu, You Me At Six, The Aces, Rolo Tomassi, Farrago, Identified Patient en Hannah Grae het podium. Zaterdag gaat die eer naar Julie, Osees en Bou. Zondag is het de beurt aan Oliver Malcolm, ADF Family, Mother Mother, Scowl, Teki Latex en flowerovlove.

Eerder werden Billie Eilish, Amelie Lens, Limp Bizkit, Bazart, Bonobo, Stick To Your Guns, Steve Lacy, Tom Odell, 2ManyDJ’s, Altin Gün en Jessie Ware al aangekondigd.

De helft van de line-up is inmiddels bekend, de andere helft volgt later. "We nemen nu een kleine pauze", zo klinkt het bij Pukkelpop. "We zien jullie na Pasen weer."

Eerste namen line-up Balaton Sound bekend

Karen Luiken-05 december 2023 om 16:31

De komende editie van Heineken Balaton Sound wordt er eentje om nooit te vergeten. Hoe we dat nu al weten? De eerste namen van de line-up zijn aangekondigd en die zijn legendarisch!

De organisatie van het festival maakt vandaag bekend dat Paul Kalkbrenner, Marshmello, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, James Hype, John Newman en Purple Disco Machine van 3 tot en met 6 juli afreizen naar het Balatonmeer in Hongarije. Hetzelfde geldt voor Nervo, Ben Nicky, Will Sparks, Nico Moreno, en Switch Disco.

Na de uitverkochte Early Birds gaan met deze eerste reeks namen ook de reguliere tickets in de verkoop. Er zijn kaartjes voor vier dagen, drie dagen of enkele dagtickets beschikbaar. Festivalgangers kunnen kiezen tussen een verblijf op de camping, glamping of hotel.

Meer informatie vind je hier.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.