Bali wil brommers voor toeristen verbieden

Dieter Blarinckx-14 maart 2023 om 19:14- Foto:

Website - The Backpack Way

Grote veranderingen op komst voor toeristen op het paradijselijke eiland Bali (Indonesië), want het eiland wil voortaan brommers voor toeristen gaan verbieden. Ze hebben immers genoeg van het roekeloze rijgedrag van de kudde toeristen.

Eén van de populairste zaken om te doen op Bali, is het eiland verkennen met een brommertje. Maar daar wil het eiland nu komaf mee maken want ze zijn het rijgedrag van de toeristen meer dan beu.

"Ze zijn wanordelijk en ze misdragen zich”, klinkt het o.a. bij de gouverneur van het eiland.

"Binnenkort mogen buitenlanders alleen gebruik maken van vervoersmiddelen die door toeristische diensten aangeboden worden en aan bepaalde normen voldoen", klinkt het verder. Maar een exacte datum werd nog niet meegedeeld.

Natuurlijk zijn de verschillende motorverhuurders op het eiland niet te spreken over deze nieuwe beslissing. De gouverneur krijgt nu dus veel kritiek. Zien wat dat nog gaat geven…

Man overleden bij Nederlands festival Wildeburg

Karen Luiken-18 juli 2024 om 06:21- Foto:

Photo by Mat Napo on Unsplash

Een 34-jarige man is overleden bij het Nederlandse festival Wildeburg. Zijn lichaam werd woensdag gevonden nadat hij in de nacht van zaterdag op zondag vermist raakte.

In een bericht op Facebook schrijft de organisatie van Wildeburg dat de man ergens in de nacht van zaterdag op zondag ‘in mogelijk verwarde toestand’ het festivalterrein in Kraggenburg verliet. De politie heeft samen met de brandweer en speurhonden naar hem gezocht, maar zijn lichaam werd pas woensdag gevonden. Dat gebeurde in het gras in de buurt van het festivalterrein.

“We zijn diep geraakt en intens verdrietig door zijn dood”, schrijft de organisatie van Wildeburg. “Onze gedachten en medeleven gaan uit naar de familie en vrienden.”

'Vampire Diaries'-ster Paul Wesley komt naar België

Chelsy Vanlerberghe-16 juli 2024 om 14:21

Fans van 'The Vampire Diaries' zijn in voor a double treat! Eerder werd al bekend gemaakt dat Ian Somerhalder naar Heroes Comic Con in Brussel komt. Nu laat de organisatie weten dat ook Paul Wesley naar Brussels Expo afzakt. Een reünie van de broertjes Damon en Stefan Salvatore? Daar moet je gewoon bij zijn!

Paul, die acht seizoenen lang de charismatische Stefan Salvatore speelde, staat te popelen om zijn fans te ontmoeten. Hij is er beide dagen, 19 en 20 oktober, voor fotosessies, handtekeningen, panels en meet & greets. Tickets voor de fotoshoots zijn beperkt, dus wees er snel bij! De fotosessies met collega Ian Somerhalder waren op 2 dagen tijd al de deur uit.

Naast 'Vampire Diaries' heeft Paul Wesley zijn repertoire verder uitgebreid met diverse rollen. Hij schitterde onder andere in projecten zoals 'Tell Me a Story' en 'Before I Disappear', waar hij zijn veelzijdigheid als acteur toonde. Meer recentelijk werd Paul Wesley geprezen voor zijn dynamische vertolking als legendarische kapitein James T. Kirk in de nieuwste 'Star Trek'-serie.

Paul Wesley en Ian Somerhalder zijn niet de enige namen die Heroes Comic Con wisten te schikken. Misha Collins van 'Supernatural', en Eliza Taylor van 'The 100' zijn er ook bij op 19 en 20 oktober.

Meer info en tickets vind je op www.heroescomiccon.be.

Ontdek meer