Vanaf 4 april start 'Liefde voor Muziek' met K3!

Dieter Blarinckx-14 maart 2023 om 19:08

Leuk nieuws voor de fans van het populaire VTM-programma 'Liefde voor Muziek', want zopas werd aangekondigd dat het gloednieuwe seizoen vanaf 4 april te zien zal zijn op tv, alsook via VTMGO.

Persoonlijke verhalen, muzikale verrassingen en ontroerende momenten. De kijkers mogen het allemaal weer verwachten in het gloednieuwe seizoen van Liefde voor Muziek vanaf 4 april elke dinsdag om 20u35 bij VTM. Gasten van dienst dit seizoen: DAAN, Günther Neefs, Jaap Reesema, Metejoor, Portland, Stef Bos en K3!

"We mogen het eindelijk zeggen! Vanaf 4 april kijk je elke dinsdag om 20u35 bij @vtm.be naar het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek, met ons! 🤩", luidt het op de insta van de meisjes van K3.

Metejoor en Jaap Reesema onthulden al een cover van K3's megahit '10.000 Luchtballonnen'. Hier lees je er alles over!

Afspraak dus vanaf 4 april iedere dinsdag om 20u35 bij VTM!

Zayn Malik wil samenwerken met Miley Cyrus

Chelsy Vanlerberghe-27 maart 2024 om 08:53

Het lijkt erop dat Zayn Malik 'Flowers' op repeat heeft staan. Tijdens een livestream sprak het voormalig One Direction-lid met fans over zijn aankomende muziek, maar ook over zijn ambities voor de toekomst. De zanger heeft namelijk één duidelijk doel voor ogen: samenwerken met Miley Cyrus.

Zayn onthulde dat hij niet enkel fan is van de Grammy-winnares, maar dat haar sound goed aansluit bij zijn nieuwe muziek. "Ik vind haar recente muziek erg leuk. Ze heeft een geweldige stem," aldus de zanger. "Ik denk dat we samen iets heel cools kunnen doen, vooral in lijn met hoe mijn nieuwe plaat klinkt."

Op 17 mei brengt hij zijn langverwachte vierde studioalbum, 'Room Under the Stairs', uit. Voor Miley is naar eigen zeggen wel nog een plekje over op het album, want de zanger deed nog een oproep: "Miley, als je dit hoort en geïnteresseerd bent. Ik ben hier. Laten we samenwerken."

'Big Brother'-ster Glenn onthult plannen voor aanzoek

Karen Luiken-26 maart 2024 om 14:44

De prijzenpot van ‘Big Brother’ ziet er veelbelovend uit en de bewoner die dit geldbedrag mee naar huis mag nemen, kan mooie plannen maken. Maar wat zijn die plannen eigenlijk? In onderstaande sneak preview bespreken de kandidaten wat zij met het geld zouden doen als ze het winnen. Voor Glenn staat zijn plan al vast: als hij wint, vraagt hij zijn vriendin tijdens de finale ten huwelijk.

Ontdek meer