Vanaf 4 april start 'Liefde voor Muziek' met K3!

Dieter Blarinckx-14 maart 2023 om 19:08

Leuk nieuws voor de fans van het populaire VTM-programma 'Liefde voor Muziek', want zopas werd aangekondigd dat het gloednieuwe seizoen vanaf 4 april te zien zal zijn op tv, alsook via VTMGO.

Persoonlijke verhalen, muzikale verrassingen en ontroerende momenten. De kijkers mogen het allemaal weer verwachten in het gloednieuwe seizoen van Liefde voor Muziek vanaf 4 april elke dinsdag om 20u35 bij VTM. Gasten van dienst dit seizoen: DAAN, Günther Neefs, Jaap Reesema, Metejoor, Portland, Stef Bos en K3!

"We mogen het eindelijk zeggen! Vanaf 4 april kijk je elke dinsdag om 20u35 bij @vtm.be naar het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek, met ons! 🤩", luidt het op de insta van de meisjes van K3.

Metejoor en Jaap Reesema onthulden al een cover van K3's megahit '10.000 Luchtballonnen'. Hier lees je er alles over!

Afspraak dus vanaf 4 april iedere dinsdag om 20u35 bij VTM!

Spoiler: dit is de winnaar van 'Big Brother'

Dieter Blarinckx-01 april 2023 om 20:28- Foto:

Instagram - Play4

Het is zover: na 86 dagen weten we eindelijk wie dit nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ wint. Het ging nog tussen Nederlander Jason en Vlamingen Jolien en Bart. Maar het is Bart die deze editie met de overwinning gaat lopen!

De 49-jarige militair Bart wint dus de editie van 2023. Verliezers dit jaar zijn Jason en Jolien. Zij lopen het prijzengeld mis, want het is Bart die nu met die felbegeerde 73.388 euro naar huis mag!

Het is de eerste keer dat een Vlaming de reboot-edities van ‘Big Brother’ wint. De twee voorgaande edities werden immers gewonnen door Nederlanders.

Proficiat Bart!

'Big Brother'-finalisten doen leuke ontdekking

Karen Luiken-31 maart 2023 om 13:43

De laatste dagen gebeurden er heel veel bijzondere dingen in het 'Big Brother'-huis. Er werd een groot feest georganiseerd, ontbijt klaargemaakt, en overal in het huis werden pingpongballen verstopt. Als de bewoners ontdekken dat dit gedaan is door hun ex-medebewoners, geloven ze hun ogen niet.

Ontdek meer