Vanaf 4 april start 'Liefde voor Muziek' met K3!

Dieter Blarinckx-14 maart 2023 om 19:08

Leuk nieuws voor de fans van het populaire VTM-programma 'Liefde voor Muziek', want zopas werd aangekondigd dat het gloednieuwe seizoen vanaf 4 april te zien zal zijn op tv, alsook via VTMGO.

Persoonlijke verhalen, muzikale verrassingen en ontroerende momenten. De kijkers mogen het allemaal weer verwachten in het gloednieuwe seizoen van Liefde voor Muziek vanaf 4 april elke dinsdag om 20u35 bij VTM. Gasten van dienst dit seizoen: DAAN, Günther Neefs, Jaap Reesema, Metejoor, Portland, Stef Bos en K3!

"We mogen het eindelijk zeggen! Vanaf 4 april kijk je elke dinsdag om 20u35 bij @vtm.be naar het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek, met ons! 🤩", luidt het op de insta van de meisjes van K3.

Metejoor en Jaap Reesema onthulden al een cover van K3's megahit '10.000 Luchtballonnen'. Hier lees je er alles over!

Afspraak dus vanaf 4 april iedere dinsdag om 20u35 bij VTM!

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer