Jaap Reesema en Metejoor coveren K3-liedje

Karen Luiken-14 maart 2023 om 17:03

Hoe klinkt het K3-liedje ’10.000 Luchtballonnen’ als je het in een zachte en meeslepende cover giet? Jaap Reesema en Metejoor hebben het antwoord. Zij zingen het nummer in duetvorm voor het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’, dat op 4 april van start gaat. Het resultaat dropten ze vandaag alvast bij Qmusic.

“Ik hou van duetten dus ik dacht, we doen er meteen eentje in 'Liefde voor Muziek'. Ik kijk oprecht op naar Jaap. Het was puur genieten om dit nummer samen te zingen”, vertelt Metejoor. “Ik krijg meteen flashbacks naar de opnames. Als we nog maar naar elkaar keken, kregen we altijd de slappe lach. Het was echt heel bijzonder om samen muziek te maken in Spanje”, vult Jaap aan.

Naast Metejoor en Jaap Reesema zorgen ook DAAN, K3, Portland, Stef Bos en Günther Neefs binnenkort voor vocale vonken in 'Liefde voor Muziek'.

'Big Brother'-finalisten doen leuke ontdekking

Karen Luiken-31 maart 2023 om 13:43

De laatste dagen gebeurden er heel veel bijzondere dingen in het 'Big Brother'-huis. Er werd een groot feest georganiseerd, ontbijt klaargemaakt, en overal in het huis werden pingpongballen verstopt. Als de bewoners ontdekken dat dit gedaan is door hun ex-medebewoners, geloven ze hun ogen niet.

Maksim Stojanac wint eerste seizoen 'Tulpen uit Antwerpen'

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 07:09- Foto:

Instagram - Maksim Stojanac

Wie eerder deze week keek naar de grote finale van het muzikale programma 'Tulpen uit Antwerpen', werd getrakteerd op een grootse en muzikale show. Als winnaars werden voor deze eerste editie de Nederlandse zangsensatie OG3NE en onze eigen Maksim Stojanac verkozen!

De Vlaamse winnaar Maksim Stojanac, vooral bekend van zijn rol ion '#LikeMe', postte op zijn insta een dankbaar bericht:

"Heel erg bedankt aan Play4 voor deze mooie kans, aan alle mensen achter de schermen die ons zo goed verzorgd hebben, aan alle deelnemers, aan de fantastische band en aan jullie die op mij hebben gestemd!! 🤍🙏🏻", luidt het in de caption.

'Tulpen uit Antwerpen' is een nieuwe muzikaal programma op Play4 waarin Vlaamse artiesten een oorwurm uit Nederland coveren en artiesten uit Nederland nemen dan weer Vlaamse klassiekers onder handen. De presentatie is in handen van Kat Kerkhofs en Buddy Vedder. Het eerste seizoen zit er nu dus op. Of er ook een tweede zal komen, is voorlopig nog niet geweten.

Check Maksims overwinningspost hieronder:

Ontdek meer