Jaap Reesema en Metejoor coveren K3-liedje

Karen Luiken-14 maart 2023 om 17:03

Hoe klinkt het K3-liedje ’10.000 Luchtballonnen’ als je het in een zachte en meeslepende cover giet? Jaap Reesema en Metejoor hebben het antwoord. Zij zingen het nummer in duetvorm voor het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’, dat op 4 april van start gaat. Het resultaat dropten ze vandaag alvast bij Qmusic.

“Ik hou van duetten dus ik dacht, we doen er meteen eentje in 'Liefde voor Muziek'. Ik kijk oprecht op naar Jaap. Het was puur genieten om dit nummer samen te zingen”, vertelt Metejoor. “Ik krijg meteen flashbacks naar de opnames. Als we nog maar naar elkaar keken, kregen we altijd de slappe lach. Het was echt heel bijzonder om samen muziek te maken in Spanje”, vult Jaap aan.

Naast Metejoor en Jaap Reesema zorgen ook DAAN, K3, Portland, Stef Bos en Günther Neefs binnenkort voor vocale vonken in 'Liefde voor Muziek'.

Viktor & Kobe stoppen als dj-duo, gaan solo verder

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Viktor Verhulst staat er vanaf nu alleen voor. Jarenlang stond hij samen met Kobe Ilsen achter de draaitafels, maar aan dat tijdperk komt nu een einde. Beide heren gaan solo verder.

Kobe was de eerste die aankondigde alleen verder te gaan. “Bruur gaat solo!! Alle succes, lieve vriend!!! En merci voor de compagnie”, schrijft de dj over Viktor op Instagram.

In een gesprek met HLN bevestigt Viktor de break en zegt hij dat ook hij solo verder zal gaan. “Heel spijtig, maar ik aanvaard zijn keuze”, aldus Viktor. “Ik begrijp dat Kobe wat gas wil terugnemen. Het zijn vijf superintense jaren geweest ook, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Bij mij is het ook druk om mijn tv-werk te combineren met de muziek, en de opleiding tot helikopterpiloot die ik nu ook nog volg. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen.”

Vanaf januari draait Viktor niet langer onder de naam Viktor & Kobe, maar gewoon als Viktor.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Ontdek meer