Ben jij een grower of shower? Studie geeft duidelijkheid

Karen Luiken-14 maart 2023 om 06:42

Als je het over mannelijke geslachtsdelen hebt, zijn er twee opties. Of je bent een shower of je bent een grower. Nieuw onderzoek vertelt ons nu welke penislengte bij welke categorie hoort.

Een shower is iemand met een vleeslul. Je penis is in slappe toestand dan ongeveer net zo groot is als met een erectie. Je bent een grower als je een bloedlul hebt, oftewel: een penis die een stuk groter is als hij stijf wordt.

Allemaal leuk en aardig, maar hoe weet je of je een grower of shower bent? Een studie die volgens LadBible werd gepresenteerd op het congres van de European Association of Urology in Milaan geeft duidelijkheid. Daaruit blijkt dat je een grower bent als je penis met 56 procent of meer toeneemt bij een erectie. Maar let wel: slechts 24 procent van de mannen valt in deze categorie. Groeit jouw penis niet met minstens 31 procent bij een erectie? Dan ben je, net als 25 procent van de mannen in de wereld, een shower.

De oplettende lezer zal merken dat slechts 49 procent in een van deze twee categorieën thuishoort. De overige 51 procent valt in de ‘grijze zone’; hun penis groeit in harde toestand te veel om een grower te zijn, maar tegelijkertijd te weinig om zich een shower te mogen noemen.

Over het algemeen hebben showers een gemiddelde penislengte van 11,3 centimeter in slappe toestand en moeten growers het doen met een gemiddelde lengte van 8,8 centimeter.

Hinge gaat 'ghosten' bestrijden met nieuwe functie

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 12:36

Ghostbusters! De populaire datingapp Hinge is een nieuwe update aan het testen waarbij ze 'ghosting' willen tegengaan. De 'jouw beurt limiteren'-functie zal singles helpen om onbeantwoorde berichten te beperken.

Als je te veel matches hebt waar je niet op reageert, moet je nu ofwel antwoorden of het gesprek afsluiten voordat je met iemand anders een match kan maken.

De baas van Hinge zegt dat te veel gesprekken hebben en niet reageren ervoor zorgt dat singles in een soort 'dating burn-out' terechtkomen. In een recent onderzoek, uitgevoerd door Hinge-onderzoekers, blijkt dat als je snel reageert, je meer kans hebt op een date. Dus als je binnen 24 uur reageert, is de kans op een date 72% hoger. Bijna de helft (44%) van de Hinge-daters gaf een gebrek als respons aan als een van de belangrijkste problemen die hun datingleven belemmerden. Daarom test de app nu een limiet aan het aantal 'Your Turn'-berichten dat een dater kan hebben.

Bumble wil je AI-kloon op dates laten gaan

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 11:57

AI is overal tegenwoordig. Je gebruikt het misschien om je taken mee te maken, of om leuke adresjes te vinden tijdens je citytrip, maar je denkt er waarschijnlijk nog niet aan als het gaat om daten. Toch wil de oprichter van Bumble dat veranderen. Ze wil namelijk AI gebruiken om betere matches te maken.

TechCrunch meldt dat Whitney Wolfe Herd, de oprichter van Bumble, geïnterviewd werd over hoe AI datingsites beïnvloedt. Met neppe profielen en mensen die verliefd worden op bots, is dat geen goed nieuws voor sites die echte connecties willen. Maar Whitney gelooft dat Bumble AI kan inzetten om mensen aan elkaar te koppelen.

Ze noemde als voorbeeld een AI 'conciërge' waaraan je al je onzekerheden vertelt. Die AI zou dan helpen met oplossingen bedenken zodat je meer vertrouwen krijgt om anderen te ontmoeten.

Ze gaat zelfs nog een stap verder. Stel je voor dat die AI-assistent delen van jouw persoonlijkheid overneemt en automatisch 'dates' regelt met anderen. Die dates zijn eigenlijk simulaties tussen jouw digitale ik en die van anderen. Als het goed gaat, kun je elkaar in het echt ontmoeten. Het grote voordeel? AI kan veel sneller communiceren dan mensen. Dus terwijl jij slaapt, kan je digitale profiel al matches maken met mensen in de stad. En als je dan wakker wordt, vertelt het je welke matches de moeite waard zijn.

Ontdek meer