Ben jij een grower of shower? Studie geeft duidelijkheid

Karen Luiken-14 maart 2023 om 06:42

Als je het over mannelijke geslachtsdelen hebt, zijn er twee opties. Of je bent een shower of je bent een grower. Nieuw onderzoek vertelt ons nu welke penislengte bij welke categorie hoort.

Een shower is iemand met een vleeslul. Je penis is in slappe toestand dan ongeveer net zo groot is als met een erectie. Je bent een grower als je een bloedlul hebt, oftewel: een penis die een stuk groter is als hij stijf wordt.

Allemaal leuk en aardig, maar hoe weet je of je een grower of shower bent? Een studie die volgens LadBible werd gepresenteerd op het congres van de European Association of Urology in Milaan geeft duidelijkheid. Daaruit blijkt dat je een grower bent als je penis met 56 procent of meer toeneemt bij een erectie. Maar let wel: slechts 24 procent van de mannen valt in deze categorie. Groeit jouw penis niet met minstens 31 procent bij een erectie? Dan ben je, net als 25 procent van de mannen in de wereld, een shower.

De oplettende lezer zal merken dat slechts 49 procent in een van deze twee categorieën thuishoort. De overige 51 procent valt in de ‘grijze zone’; hun penis groeit in harde toestand te veel om een grower te zijn, maar tegelijkertijd te weinig om zich een shower te mogen noemen.

Over het algemeen hebben showers een gemiddelde penislengte van 11,3 centimeter in slappe toestand en moeten growers het doen met een gemiddelde lengte van 8,8 centimeter.

Dit is de meest populaire fetisj ter wereld...

Simon Smetryns-01 september 2023 om 10:20- Foto:

Екатерина Мясоед

Joy Love Dolls heeft onlangs een studie uitgevoerd naar de populairste seksuele fetisjen wereldwijd. Ze verzamelden betrouwbare bronnen en gebruikten Google-zoektrends om tot hun bevindingen te komen.

Opvallend genoeg staat sadisme bovenaan de lijst, gedefinieerd als het toebrengen van fysiek of psychologisch leed aan een ander om seksuele opwinding op te wekken, met een jaarlijks zoekvolume van 9.876.000 wereldwijd.

Masochisme, de tegenhanger van sadisme en de neiging om seksuele bevrediging te halen uit eigen pijn of vernedering, staat op de tweede plaats met 6.600.000 zoekopdrachten. Op de derde plaats vinden we CBT (cock & ball torture), wat staat voor het toepassen van pijn of beknelling op de penis of testikels, met meer dan vijf miljoen zoekopdrachten.

De vierde meest voorkomende fetisj is claustrofobie, wat betekent dat mensen seksueel opgewonden raken door opgesloten te worden in kleine ruimtes, met 3.612.000 zoekopdrachten. De top vijf wordt afgesloten door vicarfilie, waarbij mensen opgewonden raken door de seksuele verhalen van anderen en hierin meeleven.

Hieronder vind je de top 10 van seksuele fetisjen wereldwijd:

Wat is de maximum leeftijd waarmee je iets zou doen...

Simon Smetryns-23 augustus 2023 om 10:42

Ontdek meer