Hongaarse festival Sziget kondigt grote namen aan

Maxine Decaluwé-14 maart 2023 om 09:50- Foto:

Sziget

Sziget verwelkomt drie nieuwe headliners voor komende editie. Mumford & Sons, Lorde en Macklemore staan dit jaar op de Main Stage. Zij pronken naast Billie Eilish, Imagine Dragons, David Guetta en Florence + The Machine op het Hongaarse festival in Boedapest.

De Britse folkband Mumford & Sons keert terug naar The Island Of Freedom. Ook de Nieuw-Zeelandse popster Lorde, die op dit moment aan het touren is, mag je verwachten. Diezelfde dag staat ook de Amerikaanse rapper Macklemore als headliner gepland.

Aangevuld met de eerder bevestigde Billie Eilish, Florence + The Machine, Imagine Dragons en David Guetta belooft het een top editie te worden. In totaal maakt de organisatie van het festival ruim 45 namen bekend.

Vanuit België is onder meer The Haunted Youth aangekondigd. Ook Loyle Carner, Bonobo, Tale Of Us, girl in red en Sleaford Mods prijken op de affiche.

Het zesdaagse festival vindt deze zomer plaats van 10 t.e.m. 15 augustus. See you there?

CORE Festival dropt nieuwe namen

Karen Luiken-31 maart 2023 om 09:52

De organisatie van CORE Festival heeft vandaag een aantal nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. Pusha T, Ravyn Lenae, DJ Seinfeld, Dan Shake en Hunee komen allemaal optreden in het weekend van 27 en 28 mei.

CORE Festival duurt twee dagen en vindt plaats in het Ossegempark in Brussel. Van de nieuw aangekondigde artiesten treden Pusha T, Ravyn Lenae, Hunee en D Seinfeld op zaterdag op. Zondag is het de beurt aan Dan Shake, die festivalgangers kunnen aanschouwen op de AltVerda stage.

Eerder werden voor de zaterdag al de artiesten Angèle, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Pusha T, PinkPantheress, The Blessed Madonna, Masego, HAAi, Romy, Yussef Dayes, DOMi & JD Beck, Ravyn Lenae, Hunee, DJ Seinfeld en Eliza Rose aangekondigd.

Zondag treden Moderat, alt-J, Little Simz, Goldband, Channel Tres, Honey Dijon, Unknown Mortal Orchestra, KOKOROKO, JPEGMAFIA, Denis Sulta, Joy Orbison, Jayda G, Dan Shake, Olivia Dean en Sherelle een optreden.

Nog geen kaartje bemachtigd? Het kan nog!

The Graduates: de legendarische afstudeerreis van het land!

Nezir Yikik-28 maart 2023 om 15:30

Van 2 t.e.m. 9 september trekt TAGMAG opnieuw op vakantie met honderden zesdejaars. Dé vakantiebestemming waar feestjes geen einde kennen: het Spaanse Lloret de Mar. Een week zon, zee en strand om te vieren dat jij het middelbaar hebt overleefd!

Overdag geniet je van de leukste pool parties met de grootste podia van Lloret. En als de zon ondergaat, dan gaan de neonlichtjes op de “party strip” aan. The place to be voor de beste clubs, bars en discotheken!

Activity Pack

Je hebt de mogelijkheid om een week lang te genieten van memorabele activiteiten. Feesten op een partyboot waarop het drank vloeit over het dek van het schip, paintballen tot het genieten van Spanjes grootste waterpretpark. Liever het prachtige Barcelona gaan ontdekken? Ook dat is een optie!

Llogement de Mar

Speciaal voor The Graduates, zijn de best gelegen appartementsgebouwen voorzien. Heb je toch nood aan wat meer luxe? Dan zijn er ook prachtige 4-sterren kamers ter beschikking. Beide zijn vlak bij de ‘‘Party Strip’ van Lloret gelegen, waardoor je geen enkel feestje hoeft te missen.

Line-up

De onderstaande artiesten zijn ook van de partij, maar dit is alleen nog maar een tipje van de sluier.

Klinkt dat naar meer? Boek je afstudeerreis dan via thegraduates.be, want voor de early birds zijn er flinke kortingen te rapen!

Benieuwd hoe zo’n een weekje Lloret eraan toe gaat? Ontdek hoe vrienden Alexander Van der Linden en Frederic Laenens, ‘The Graduates’ vorig jaar hebben beleefd.

Ontdek meer