Jimin en Jung Kook van BTS krijgen eigen realityshow

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 12:14

Jimin en Jung Kook van de populaire K-popgroep BTS krijgen hun eigen realityshow! De serie 'Are You Sure?!' zal te zien zijn op Disney+.

Jimin en Jung Kook ons in acht afleveringen mee op roadtrip door drie bestemmingen: New York in de VS, Jeju Island in Zuid-Korea en Sapporo in Japan. Voor fans van BTS, ook wel bekend als ARMY, wordt dit een unieke blik achter. Volgens het persbericht zal de realityshow "kijkers meenemen op een avontuurlijke reis met Jimin en Jung Kook terwijl ze samen eten, winkelen, koken, kamperen, kanoën, zwemmen en roadtrippen", en biedt het "een dieper inzicht in de onmiskenbare chemie en hartverwarmende vriendschap tussen Jimin en Jung Kook terwijl ze zich hechten tijdens diverse onvergetelijke momenten tijdens de reis, zich onderdompelen in verschillende culturen, verschillende actieve activiteiten verkennen en lokale keukens uitproberen."

De opnames waren vorig jaar, voordat de twee K-popsterren hun verplichte militaire dienst ingingen in Zuid-Korea. Dit is de allereerste reisshow waarin alleen Jimin en Jung Kook de hoofdrol spelen, al brengt BTS al een tijdje reisgerelateerde content uit, zoals hun populaire show 'Bon Voyage' en 'In The Soop'. Die shows zijn te zien op Weverse, een fan-artiestenplatform.

Eerder op dinsdag werd bevestigd dat BTS-lid Jin, de oudste van de groep, zal meedoen aan de fakkeloptocht voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs als vertegenwoordiger van Zuid-Korea. Jin is het enige lid van de groep dat zijn militaire dienst heeft afgerond, nadat hij zich in december 2022 had ingeschreven.

Nog nooit zoveel luisteraars voor One Direction

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:43

Sinds het overlijden van Liam Payne hebben er nog nooit zoveel mensen naar One Direction geluisterd. Muziekwebsite Comlpex meldt dat de band op de dag na de plotselinge dood van Liam het hoogste aantal luisteraars op één dag heeft behaald.

De muziek van One Direction werd op donderdag 17 oktober maar liefst 57,5 miljoen keer beluisterd. Ook staat de band, die in 2015 een pauze voor onbepaalde tijd aankondigde zodat alle leden solo konden gaan, volgens Forbes bovenaan de hitlijsten van de Britse tak van Spotify.

Afgelopen woensdag stierf Liam na een val van een balkon in Argentinië. De politie gaat er na onderzoek vanuit dat de zanger zelf van het balkon is gesprongen. Hij werd slechts 31 jaar.

Jennifer Lawrence zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:38

Er is een tweede kindje op komst voor Jennifer Lawrence. De actrice is opnieuw zwanger van haar man Cooke Maroney, laat haar vertegenwoordiger weten in een gesprek met Vogue.

De 34-jarige Jennifer en de 40-jarige Cooke verwelkomden in februari 2022 hun eerste kindje, een zoontje, dat ze Cy noemden. Het koppel trouwde in oktober 2019.

Het is nog niet bekend of het tweede kindje een jongen of meisje wordt. Ook weten we niet wanneer de kleine spruit precies wordt verwacht.

Ontdek meer