Tweede seizoen 'Viva La Feta' start vanavond

Dieter Blarinckx-13 maart 2023 om 16:54

Leuk nieuws voor de fans van het Play4-programma 'Viva La Feta', want het gloednieuwe tweede seizoen start vanavond!

Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham blijven een maand lang op het Griekse eiland Sifnos waar ze acht bekende Vlamingen de vakantie van hun leven moeten geven. De eerste gast die vanavond de spits mag afbijten is niemand minder dan acteur Wim Willaert. Hem kan je vooral kennen van zijn rol in de hilarische hitserie 'Nonkels'.

De eerste aflevering van het tweede seizoen is om 21u te zien via Play4 en daarna online via GoPlay.

'Big Brother'-finalisten doen leuke ontdekking

Karen Luiken-31 maart 2023 om 13:43

De laatste dagen gebeurden er heel veel bijzondere dingen in het 'Big Brother'-huis. Er werd een groot feest georganiseerd, ontbijt klaargemaakt, en overal in het huis werden pingpongballen verstopt. Als de bewoners ontdekken dat dit gedaan is door hun ex-medebewoners, geloven ze hun ogen niet.

Maksim Stojanac wint eerste seizoen 'Tulpen uit Antwerpen'

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 07:09- Foto:

Instagram - Maksim Stojanac

Wie eerder deze week keek naar de grote finale van het muzikale programma 'Tulpen uit Antwerpen', werd getrakteerd op een grootse en muzikale show. Als winnaars werden voor deze eerste editie de Nederlandse zangsensatie OG3NE en onze eigen Maksim Stojanac verkozen!

De Vlaamse winnaar Maksim Stojanac, vooral bekend van zijn rol ion '#LikeMe', postte op zijn insta een dankbaar bericht:

"Heel erg bedankt aan Play4 voor deze mooie kans, aan alle mensen achter de schermen die ons zo goed verzorgd hebben, aan alle deelnemers, aan de fantastische band en aan jullie die op mij hebben gestemd!! 🤍🙏🏻", luidt het in de caption.

'Tulpen uit Antwerpen' is een nieuwe muzikaal programma op Play4 waarin Vlaamse artiesten een oorwurm uit Nederland coveren en artiesten uit Nederland nemen dan weer Vlaamse klassiekers onder handen. De presentatie is in handen van Kat Kerkhofs en Buddy Vedder. Het eerste seizoen zit er nu dus op. Of er ook een tweede zal komen, is voorlopig nog niet geweten.

Check Maksims overwinningspost hieronder:

Ontdek meer