CEMI bereikt kaap van 3 miljoen volgers

Dieter Blarinckx-10 maart 2023 om 19:34

Het is gebeurd: CEMI (oftewel Céline & Michiel) is nu officieel het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal. Het kanaal behaalde zopas een bijzondere mijlpaal: 3 miljoen volgers.

“3 miljoen keer bedankt iedereen, we blijven elke dag hard werken en positive vibes verspreiden!”, klinkt het dolenthousiast bij CEMI op sociale media.

Met die 3 miljoen steken ze de Nederlandse content creator Enzo Knol voorbij. Zo zijn ze ineens het meest populaire en grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal. Maar belangrijke sidenote: ze zijn nog niet het grootste Belgische YouTube-kanaal. Dat record staat nog steeds op naam van Tomorrowland. Zij hebben zo'n 10,5 miljoen volgers op YouTube.

Bekijk de post van CEMI hieronder:

Influencer Brent Rivera verlooft zich in Disney World

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 08:02

De populaire Amerikaanse influencer Brent Rivera heeft groot nieuws bekendgemaakt! Hij ging zopas namelijk op zijn knie voor zijn vriendin Pierson Wodzynski. De twee zijn al samen sinds 2020.

De 25-jarige Brent Rivera werd immens populair dankzij zijn ludieke video's op YouTube, TikTok en instagram. In 2020 viel hij als een blok voor een van zijn goede vrienden en mede-influencer Pierson Wodzynski. En nu zijn ze precies klaar voor de grote stap!

Op insta deelden de twee samen een post waarop te zien is hoe Pierson een mooie verlovingsring aan de camera toont. Als ludieke caption bij de foto gingen ze voor "Verloving? Nope…ze had gewoon iets tussen haar tanden…😂". Hoewel het dus niet zeker is of het hier om een grap gaat of niet, zorgen de reacties nog eens voor extra verwarring!

Check de post en de vele comments hieronder. Wat denk jij? Verloofd of niet?

Deze irritante advertenties verdwijnen van YouTube

Karen Luiken-08 maart 2023 om 08:08

YouTube komt gaat minder advertenties plaatsen. Althans, minder opzichtige advertenties. ARS Technica meldt dat het platform de ‘overlay advertenties’ gaat afschaffen.

De overlay advertenties zijn misschien wel de meest irritante advertenties van YouTube. Ze verschijnen boven de videospeler als je een filmpje bekijkt en belemmeren het complete zicht. Ze werken nu alleen op desktops en zijn volgens YouTube (en vast volgens heel veel fans) ‘verstorend voor de kijkers’.

YouTube gaat terug naar andere advertentie-instellingen, zoals een pop-up advertentie. Ook zijn er advertenties die vóór, tijdens of na een video in het zicht komen.

De overlay advertenties verdwijnen volgens YouTube op 6 april.

Ontdek meer