Zot: Belg wint Euromillions-pot van 145 miljoen

Dieter Blarinckx-08 maart 2023 om 14:26

Groot nieuws voor ons land want gisteren heeft een Belg de grote Euromillions-pot van 145 miljoen euro gewonnen. Het is de op twee na grootste pot die ooit gewonnen is in ons kleine landje.

De anonieme Belg die gisteren opeens miljonair werd, had geluk met de nummers 11, 13, 24, 35, 50 en de sterren 6 en 11, want die leverde hem/haar een som van 145 miljoen op. Maar ze weten dus (voorlopig) nog niet wie net die mooie som op zijn/haar rekening mag zetten.

“De enige informatie die we tot nu toe hebben is het feit dat de winnaar gespeeld heeft in een verkooppunt en niet online. Waar dat lotje precies gekocht is, dat weten we nog niet”, klinkt het bij Joke Vermoere, woordvoerster bij de Nationale Loterij aan de Vlaamse pers.

Het is de op twee na grootste jackpot ooit die gewonnen werd in ons land. Enkel in 2016 (168 miljoen) en 2017 (153 miljoen) werd er een nog groter bedrag gewonnen.

Wat zou jij doen met 145 miljoen? :D

Omstreden influencer Andrew Tate vrijgelaten

Karen Luiken-01 april 2023 om 09:45- Foto:

Reuters

De omstreden influencer Andrew Tate en zijn broer Tristan zijn vrijgelaten uit de gevangenis in Roemenië. Verschillende media melden dat ze onder huisarrest zijn geplaatst.

Andrew, die in de afgelopen jaren vaak in het nieuws kwam vanwege het maken van vrouwonvriendelijke uitspraken, werd eind december samen met zijn broer en twee Roemeense vrouwen vastgehouden op verdenking van mensenhandel, verkrachting en georganiseerde misdaad. Andrew en zijn broer ontkennen daar schuldig aan te zijn.

Vorige week kwam het bericht naar buiten dat de broers tot zeker eind april in de cel moesten blijven, maar Andrew en Tristan gingen in hoger beroep. Dat wonnen ze, waardoor ze de komende maand niet achter de tralies hun proces af hoeven te wachten wachten, maar onder huisarrest.

Disneyland Paris stopt met verkoop van jaarpassen

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:20

Wie vaak te vinden is in Disneyland Paris, of zelfs al een jaarabonnement op het Franse themapark heeft, let nu best even op. Het park maakte immers zopas bekend dat ze stoppen met de verkoop van jaarpassen!

Disneyland Paris kondigde eerder deze week aan dat ze zullen stoppen met de verkoop van hun jaarpassen. Dat hele programma zal vervangen worden door nieuwe formules: "We luisteren altijd naar onze gasten en streven er voortdurend naar om nieuwe ervaringen te brengen en nieuwe producten te ontwikkelen die keuze, flexibiliteit en waarde bieden voor onze jaarpashouders”, klinkt het in het officiële statement van het Franse resort.

“We ontwikkelen momenteel een nieuw productaanbod voor onze meest frequente bezoekers op basis van de waardevolle feedback die onze pashouders ons hebben gegeven, en als gevolg daarvan pauzeren we de verkoop van nieuwe jaarkaarten”, klinkt het verder.

Iedereen die nu een Disneyland Paris jaarpas heeft wordt persoonlijk gecontacteerd en zal kunnen overstappen op de nieuwe formule.

Ontdek meer