Hieraan verdiende Johnny Depp 5 miljoen dollar

Maxine Decaluwé-06 maart 2023 om 17:00- Foto:

Instagram Johnny Depp

Johnny Depp, die als winnaar uit de rechtszaak met Amber Heard kwam, verdient zijn boterham dankzij zijn creativiteit. Het gaat om eigen kunstwerken waarvan er beperkte oplages zijn. Hij verblijft hiervoor de laatste tijd meer in Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Je weet het of niet, maar Johnny Depp is naast een acteur en muzikant ook een kunstenaar. In enkele dagen tijd verdiende hij maar liefst 5 miljoen dollar met zijn kleurrijke prints van onder meer: reggaezanger Bob Marley en de acteurs Heath Ledger en River Phoenix. De expositie ging door in de Londense galerie Castle Fine Art.

“Ik vertoef de laatste tijd minder in de VS, omdat ik meer inspiratie genereer door de omgeving van Europa en het Verenigd Koninkrijk”, liet hij weten aan de Britse krant ‘Daily Mail’.

Zijn portretten met bekende Hollywood-gezichten verkoopt hij aan 4.500 pond per stuk, omgerekend zo’n 5.000 euro. Voor een volledige reeks van vier betaal je al snel 17.500 pond, een kleine 20.000 euro. Een woordvoerder van de Londense galerie verklaarde inmiddels dat alle prints zo goed als uitverkocht zijn.

Ondersteboven van zijn kunstwerken? Begin maar al te sparen voor de volgende reeks!

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Ontdek meer