Hieraan verdiende Johnny Depp 5 miljoen dollar

Maxine Decaluwé-06 maart 2023 om 17:00- Foto:

Instagram Johnny Depp

Johnny Depp, die als winnaar uit de rechtszaak met Amber Heard kwam, verdient zijn boterham dankzij zijn creativiteit. Het gaat om eigen kunstwerken waarvan er beperkte oplages zijn. Hij verblijft hiervoor de laatste tijd meer in Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Je weet het of niet, maar Johnny Depp is naast een acteur en muzikant ook een kunstenaar. In enkele dagen tijd verdiende hij maar liefst 5 miljoen dollar met zijn kleurrijke prints van onder meer: reggaezanger Bob Marley en de acteurs Heath Ledger en River Phoenix. De expositie ging door in de Londense galerie Castle Fine Art.

“Ik vertoef de laatste tijd minder in de VS, omdat ik meer inspiratie genereer door de omgeving van Europa en het Verenigd Koninkrijk”, liet hij weten aan de Britse krant ‘Daily Mail’.

Zijn portretten met bekende Hollywood-gezichten verkoopt hij aan 4.500 pond per stuk, omgerekend zo’n 5.000 euro. Voor een volledige reeks van vier betaal je al snel 17.500 pond, een kleine 20.000 euro. Een woordvoerder van de Londense galerie verklaarde inmiddels dat alle prints zo goed als uitverkocht zijn.

Ondersteboven van zijn kunstwerken? Begin maar al te sparen voor de volgende reeks!

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer