Amber Heard niet langer in beroep tegen Johnny Depp

Dieter Blarinckx-19 december 2022 om 16:00

De veelbesproken rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard lijkt dan eindelijk aan zijn eind te komen. Amber Heard gooit namelijk de handdoek in de ring: ze gaat niet langer in beroep tegen haar ex-man.

Via een post op sociale media liet de Amerikaanse actrice zopas weten dat ze niet langer in beroep zal gaan tegen haar ex-man Johnny Depp en dus het verdict van de jury aanvaardt. Ze gaat akkoord met een minnelijke schikking, zoals de Amerikaanse jury enkele maanden geleden besliste.

“Ik verdedigde mijn versie van de feiten en als gevolg is mijn leven zoals ik het kende vernietigd. De laster waar ik mee te maken heb gekregen, is een versterkte versie van de manier waarop vrouwen opnieuw het slachtoffer worden als ze naar voren komen", klinkt het.

“Eindelijk krijg ik de kans om mezelf te bevrijden van iets waarvan ik meer dan zes jaar geleden geprobeerd heb om het te verlaten en dat op voorwaarden waar ik zelf mee akkoord kan gaan.”

Bekijk haar aankondiging hier:

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Ontdek meer