Amber Heard niet langer in beroep tegen Johnny Depp

Dieter Blarinckx-19 december 2022 om 16:00

De veelbesproken rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard lijkt dan eindelijk aan zijn eind te komen. Amber Heard gooit namelijk de handdoek in de ring: ze gaat niet langer in beroep tegen haar ex-man.

Via een post op sociale media liet de Amerikaanse actrice zopas weten dat ze niet langer in beroep zal gaan tegen haar ex-man Johnny Depp en dus het verdict van de jury aanvaardt. Ze gaat akkoord met een minnelijke schikking, zoals de Amerikaanse jury enkele maanden geleden besliste.

“Ik verdedigde mijn versie van de feiten en als gevolg is mijn leven zoals ik het kende vernietigd. De laster waar ik mee te maken heb gekregen, is een versterkte versie van de manier waarop vrouwen opnieuw het slachtoffer worden als ze naar voren komen", klinkt het.

“Eindelijk krijg ik de kans om mezelf te bevrijden van iets waarvan ik meer dan zes jaar geleden geprobeerd heb om het te verlaten en dat op voorwaarden waar ik zelf mee akkoord kan gaan.”

Bekijk haar aankondiging hier:

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Ontdek meer