Iconische verpakking Toblerone wordt aangepast

Dieter Blarinckx-03 maart 2023 om 21:47

Wie Toblerone zegt, ziet automatisch die heerlijke chocoladereep voor zich in die speciale vorm. Maar velen zullen ook automatisch denken aan het iconische symbool van de lekkernij: de Matterhorn. Maar dat gaat binnenkort veranderen…

De Zwitserse media heeft eerder deze week immers bekendgemaakt dat de Matterhorn binnenkort niet meer te zien zal zijn op de verpakking van Toblerone-chocolade. Eigenaar Mondelez moet het design van de driehoekige reep aanpassen om conform te zijn met de Zwitserse wetgeving.

De productie van de chocolade verhuist immers voor een groot deel naar Bratislava, en dat is niet Zwitserland. Volgens de Zwitserse wetgeving mogen er enkel Zwitserse symbolen gebruikt worden op de verpakking als de inhoud voor minstens 80 procent met grondstoffen uit het Alpenland worden gemaakt, en dat is dus niet langer het geval. Dat betekent dat het bedrijf geen gebruik meer mag maken van de Matterhorn.

In de plaats komt er een getekende versie van een gewone berg. De woordvoerder van Tobleronde omschrijft het als “een modernere en gestroomlijnde berg".

Dropt Nutella binnenkort een witte variant?

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 21:02

Het is sowieso één van de meest geliefde zoetigheden ter wereld: de smeuïge hazelnootpasta Nutella. Maar nu is er online veel te doen rond een nieuwe witte variant van de heerlijke smeerpasta. Dropt Nutella binnenkort de langverwachte witte variatie?

De goddelijke Nutella-smeerpasta is geliefd bij zowel jong als oud en geef nu toe, is er iets lekkerder dan een warme pannenkoek met zachte en bijna smeltende Nutella? I don’t think so!

Maar ben je klaar om te watertanden? Want online is er nu een witte variant van de zoete smeerpasta opgedoken en de zoetebekjes gaan door het dak!

Maar helaas, don’t get your hopes up, want het is inmiddels al bevestigd dat de circulerende witte smeerpasta niet écht van Nutella komt. Maar hey, wie weet heeft het Nutella-team de hele online commotie wel gevolgd en droppen ze binnenkort hun eigen witte variant? Wij hopen alvast van wel!

Bizar: deze man eet iedere dag rauwe testikels

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 13:10

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest bizarre en spraakmakende verhalen tegen. Zo ook dat van de Amerikaan Pauly Long die op sociale media bekendstaat als “The Testicle King”. En ja hoor, hij heet iedere dag rauwe testikels!

De 31-jarige “Testicle King” heeft bijna 1 miljoen volgers op insta en zweert bij rauwe ballen. Naar eigen zeggen zijn de rauwe testikels zijn favoriete snack en zorgen ze voor een killer body.

"Mensen noemen me altijd Dahmer, als verwijzing naar Jeffery Dahmer en de Netflix-show die vorig jaar over hem uitkwam, omdat ik dierlijke en rauwe organen eet. Ze zeggen dat ik eraan zal sterven of vragen zich af waarom ik nog niet ziek geworden ben en zelfs nog leef!”, klinkt het bij Pauly aan het Amerikaanse Lad Bible.

"De beste comments die ik krijg komen van mensen die me steunen en me vertellen hoe graag ze naar mijn content op sociale media kijken. Ze vertellen me hoeveel ik hen dagelijks inspireer om gezonder te leven, goed te eten en vooral om nieuwe dingen te proberen”, gaat hij verder.

Wel kunnen we één ding alvast met zekerheid concluderen: Pauly heeft wel degelijk ballen!

Check enkele video’s van hem en zijn ballen hieronder:

Ontdek meer