Guardians of the Galaxy-game krijgt uitgebreide verhaaltrailer

Nico De Greef-13 september 2021 om 10:33

Uitgever Square Enix en ontwikkelaar Eidos Montréal hebben een nieuwe trailer gedropt voor de aankomende Guardians of the Galaxy-videogame waarin het verhaal van de game verder wordt uitgelicht.

Uit de trailer blijkt dat niet Lady Hellbender, zoals eerder werd geteased in een clip, de grote schurk van de game zal zijn, maar een religieuze en geheimzinnige organisatie bekend als de Universal Church of Truth.

Nadat het heelal een aantal jaren geleden werd verscheurd door een enorme galactische oorlog, ziet de organisatie hun kans schoon om alles wat verloren is gegaan in de chaos opnieuw te herstellen. Dit doen ze door hun geloof te verspreiden over steeds meer werelden. Wie zich niet aansluit, wordt echter gezien als een dreiging en moet worden geëlimineerd. Het is aan de Guardians om deze waanzin te stoppen en het heelal te redden met de nodige portie drama en humor.

Om het heelal te redden zullen de Guardians verschillende planeten moeten bezoeken en komen ze in aanraking met bekende en minder bekende figuren uit het Marvel-universum. Zo zien we in de trailer dat de Guardians onder meer het pad zullen kruisen met de leden van het Nova Corps en een telepathische hond genaamd Cosmo.

Marvel's Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober op de PlayStation 4 & 5, Xbox One, Series X/S, Nintendo Switch en pc. Meer informatie over de game, waaronder een breakdown van de gameplay, kun je terugvinden in ons vorig artikel.

Populaire game ‘Farmville’ verkocht voor recordbedrag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:35

De grootste en duurste overname van een game ooit, dat record staat op naam van de game ‘Farmville’. Take-Two Interactive, de holding achter de ‘Grand Theft Auto’-franchise, heeft de maker van ‘Farmville', Zynga, opgekocht voor een recordbedrag van 11,2 miljard euro!

‘FarmVille’ bestaat al sinds 2009 en was een populaire game waarin je een eigen boerderij moest beheren. Op zijn piek werd de game zelfs door 84 miljoen mensen per maand gespeeld via Facebook. Vanaf 2020 werd de game niet langer ondersteund.

Wat er nu met Zynga, de makers van ‘Farmville’ zal gebeuren, is nog niet geweten.

'Assassin’s Creed' komt naar de Nintendo Switch!

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 07:12

Goed nieuws voor de gamers onder jullie, want Ubisoft heeft aangekondigd dat een van de meest geliefde spellen ter wereld binnenkort naar de Nintendo Switch komt! Vanaf 17 februari kan je immers de hele Ezio-saga herbeleven in ‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ op je Nintendo Switch.

‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ bevat de drie verhalen waarin we de legendarische assassijn Ezio Auditore volgen. Het gaat om Assassin's Creed II, Brotherhood en Revelations. Een paar jaar geleden kwam 'The Ezio Collection' al in een geremasterde versie uit voor PS4, maar de Nintendo Switch bleef nog uit. Tot nu...

Vanaf 17 februari neemt Ezio je dus mee op zijn avonturen. Een prijs is helaas nog niet bekend. Check de trailer hieronder:

Ontdek meer