Guardians of the Galaxy-game krijgt uitgebreide verhaaltrailer

Nico De Greef-13 september 2021 om 10:33

Uitgever Square Enix en ontwikkelaar Eidos Montréal hebben een nieuwe trailer gedropt voor de aankomende Guardians of the Galaxy-videogame waarin het verhaal van de game verder wordt uitgelicht.

Uit de trailer blijkt dat niet Lady Hellbender, zoals eerder werd geteased in een clip, de grote schurk van de game zal zijn, maar een religieuze en geheimzinnige organisatie bekend als de Universal Church of Truth.

Nadat het heelal een aantal jaren geleden werd verscheurd door een enorme galactische oorlog, ziet de organisatie hun kans schoon om alles wat verloren is gegaan in de chaos opnieuw te herstellen. Dit doen ze door hun geloof te verspreiden over steeds meer werelden. Wie zich niet aansluit, wordt echter gezien als een dreiging en moet worden geëlimineerd. Het is aan de Guardians om deze waanzin te stoppen en het heelal te redden met de nodige portie drama en humor.

Om het heelal te redden zullen de Guardians verschillende planeten moeten bezoeken en komen ze in aanraking met bekende en minder bekende figuren uit het Marvel-universum. Zo zien we in de trailer dat de Guardians onder meer het pad zullen kruisen met de leden van het Nova Corps en een telepathische hond genaamd Cosmo.

Marvel's Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober op de PlayStation 4 & 5, Xbox One, Series X/S, Nintendo Switch en pc. Meer informatie over de game, waaronder een breakdown van de gameplay, kun je terugvinden in ons vorig artikel.

Zien: meer gameplay van 'Disney Dreamlight Valley' gedropt

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 09:35

Vanaf september kan je in de langverwachte nieuwe game 'Disney Dreamlight Valley' jouw eigen Disney-dorp bouwen en avonturen beleven naast al jouw favoriete Disney-personages. en nu is er meer gameplay gedropt!

Het team van het Amerikaanse entertainmentkanaal IGN kreeg de kans om de game al eens uit te testen. Hun bevindingen bundelden ze in een 11-minuten-durende video op YouTube.

'Disney Dreamlight Valley' is een avontuurlijke levenssimulator met talloze missies, ontdekkingstochten en leuke activiteiten die je beleeft met bekende gezichten uit zowel oude als nieuwe Disney- en Pixar-films. Vergelijk het een beetje met 'The Sims'-games!

In het ooit idyllische Dreamlight Valley leefden Disney- en Pixar-personages in vrede met elkaar samen – totdat de Forgetting plaatsvond. Sindsdien wordt het dorp geteisterd door Night Thorns, die de vrolijke herinneringen aan deze magische plek hebben weggeveegd. De hopeloze bewoners van Dreamlight Valley kunnen geen kant op en hebben zich teruggetrokken achter de gesloten deuren van het Dream Castle.

Check hieronder de review van IGN!

De game zal vanaf 6 september beschikbaar zijn op de gekende consoles.

Er komt een speciale 'Assassin's Creed' whiskey, wodka en rum

Dieter Blarinckx-05 augustus 2022 om 14:28

Eén van de populairste gamefranchises ooit, ‘Assassin’s Creed’, blaast 15 kaarsjes uit en dat vieren ze met een heuse 'Assassin’s Creed'-whiskey.

Met de populaire games in de franchise, verken je het ene historische avontuur na het andere. Maar nu gaat ‘Assassin’s Creed’ je ook letterlijk dronken voeren met hun eigen whiskey. Deze wordt gebrouwen door Atheneum Studios en ligt vanaf augustus in de rekken. Naast die speciale whiskey zullen er ook een Black Flag rum en Valhalla wodka gelanceerd worden!

Helaas zullen de speciale drankjes enkel verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten. Daar betaal je dan zo’n 69 dollar voor een fles van 750 ml.

Ontdek meer