Square Enix kondigt 'Guardians of the Galaxy'-game aan

Nico De Greef-14 juni 2021 om 06:35

Uitgever Square Enix en Tomb Raider-studio Eidos Montréal hebben een nieuwe game over de Guardians of the Galaxy aangekondigd. In tegenstelling tot de recent uitgebrachte Avengers-game, gaat het ditmaal om een pure singleplayer actiegame waarin spelers de rol van Peter Quill aka Star-Lord aannemen. De game moet op 26 oktober verschijnen voor zowel de oude als nieuwe generatie consoles, Nintendo Switch en PC.

Ondanks dat je in de game Star-Lord bestuurt, zullen de andere Guardians je altijd vergezellen. Sterker nog, je kan de andere leden van je team eigenhandig besturen door hen instructies te geven. Zo kun je via een snelmenu bijvoorbeeld Groot de opdracht geven om vijanden te staggeren of de brute kracht van Drax inschakelen om tegenstanders tegen de grond te werpen. Door verschillende instructies na elkaar te activeren kunnen ook combo-aanvallen worden gecreëerd. Als leider van de Guardians zul je daarnaast ook regelmatig voor moeilijke keuzes komen te staan (al dan niet via dialoogopties) die niet enkel het verdere verloop van je avontuur zullen bepalen, maar ook je relaties met de andere Guardians kunnen beïnvloeden.

Marvel's Guardians of the Galaxy speelt zich kort na een intergalactische oorlog af, in een periode waar de Guardians net geen jaar actief zijn als groep en dus nog niet zo goed op elkaar ingespeeld zijn als in de Marvel-films. Check hieronder de aankondigingstrailer en eerste gameplaybeelden:

'Assassin’s Creed' komt naar de Nintendo Switch!

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 07:12

Goed nieuws voor de gamers onder jullie, want Ubisoft heeft aangekondigd dat een van de meest geliefde spellen ter wereld binnenkort naar de Nintendo Switch komt! Vanaf 17 februari kan je immers de hele Ezio-saga herbeleven in ‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ op je Nintendo Switch.

‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ bevat de drie verhalen waarin we de legendarische assassijn Ezio Auditore volgen. Het gaat om Assassin's Creed II, Brotherhood en Revelations. Een paar jaar geleden kwam 'The Ezio Collection' al in een geremasterde versie uit voor PS4, maar de Nintendo Switch bleef nog uit. Tot nu...

Vanaf 17 februari neemt Ezio je dus mee op zijn avonturen. Een prijs is helaas nog niet bekend. Check de trailer hieronder:

'Hogwarts Legacy' komt er toch sneller dan verwacht

Dieter Blarinckx-09 januari 2022 om 11:15

Gamers, deze is voor jullie! Want als we de laatste roddels mogen geloven, zou de langverwachte open wereld ‘Harry Potter’-game, ‘Hogwarts Legacy’, er toch vroeger komen dan verwacht. Volgens een vacature die zopas online werd geplaatst, zit de game in zijn laatste fase.

Avalanche Software, de producent achter de game, is momenteel op zoek naar een Localization Producer. Dat wil zeggen dat dat de game zal worden aangepast voor anderstalige markten. Dat is de laatste stap in het proces van zo’n game. De ontwikkeling van 'Hogwarts Legacy' zit er dus bijna op!

Gezien het feit dat ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ eerst nog zal uitkomen in april, wordt de game vrijwel meteen daarna verwacht.

Stay tuned muggles!

Ontdek meer