Win: een training met Wout van Aert dankzij challenge Red Bull

Karen Luiken-02 maart 2023 om 14:46

Om de successen te behalen die Wout van Aert al meerdere keren heeft behaald, moet hij trainen. Hard trainen, veel trainen, vaak trainen. En nu daagt hij België uit om hetzelfde te doen. Samen met Red Bull stak hij een Strava challenge in elkaar.

De challenge heet ‘Red Bull Fly Like Wout’ en houdt in dat je minimaal drie keer per week dertig minuten gaat fietsen of hardlopen. Drie weken lang. Lukt dat? Dan maak je kans op een training met Wout zelf.

"Strava is helemaal mijn ding. Dat ik samen met Red Bull een eigen challenge kon uitwerken vind ik dus echt top. Zeker omdat die focust op regelmaat, zo belangrijk bij het sporten”, aldus Wout. “Tegelijk is het ook voor elk niveau toegankelijk. Ik ben dus al erg benieuwd met wie ik op pad mag. Ik heb alvast wat wedstrijdjes gepland als voorbereiding, zodat ik zeker niet moet lossen!”

Inschrijven voor de challenge kan vanaf 13 maart op Stava. De challenge zelf begint op 3 april. Via redbull.be/flylikewout kan je nu al lid worden van de organiserende club op Strava.

WIN: Duoticket Red Bull Street Style + voetbal!

Joyce Vander Auwera-29 november 2023 om 13:45- Foto:

Red Bull Content Pool

Op donderdag 7 december wordt Docks Dome in Brussel dé place to be voor freestyle voetbalfans! Het zal er bruisen van energie wanneer 24 topatleten uit alle hoeken van de wereld samenkomen voor een spektakel dat je niet mag missen. Soufiane 'Bencok' El Marnissi zal België verdedigen op de Global Championship van Red Bull Street Style! En jij kan erbij zijn.

Red Bull Street Style begon in Brazilië in 2008 en groeide uit tot een legendarisch evenement in de freestyle voetbalwereld. Dit jaar markeert het elfde seizoen, en de competitie heeft alleen de crème de la crème van freestyle talent uitgenodigd - een exclusieve lijst van 12 mannelijke en 12 vrouwelijke voetbalartiesten van over de hele wereld. Het format krijgt een nieuwe twist: geen standaard 3-minuten battles meer, maar 4 minuten pure magie, waarbij twee spelers het tegen elkaar opnemen, met een maximum van 2 minuten per speler.

Goed nieuws, TAGMAG geeft een duoticket weg samen met een Red Bull Street Style voetbal aan één gelukkige winnaar. Daarnaast geven we nog een voetbal weg aan een andere winnaar. Winnen? Easy, vul onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet zien we jou daar!

PS: Liever zeker van je tickets? Je kan ze hier bestellen.

Red Bull Content Pool

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.