Win: een training met Wout van Aert dankzij challenge Red Bull

Karen Luiken-02 maart 2023 om 14:46

Om de successen te behalen die Wout van Aert al meerdere keren heeft behaald, moet hij trainen. Hard trainen, veel trainen, vaak trainen. En nu daagt hij België uit om hetzelfde te doen. Samen met Red Bull stak hij een Strava challenge in elkaar.

De challenge heet ‘Red Bull Fly Like Wout’ en houdt in dat je minimaal drie keer per week dertig minuten gaat fietsen of hardlopen. Drie weken lang. Lukt dat? Dan maak je kans op een training met Wout zelf.

"Strava is helemaal mijn ding. Dat ik samen met Red Bull een eigen challenge kon uitwerken vind ik dus echt top. Zeker omdat die focust op regelmaat, zo belangrijk bij het sporten”, aldus Wout. “Tegelijk is het ook voor elk niveau toegankelijk. Ik ben dus al erg benieuwd met wie ik op pad mag. Ik heb alvast wat wedstrijdjes gepland als voorbereiding, zodat ik zeker niet moet lossen!”

Inschrijven voor de challenge kan vanaf 13 maart op Stava. De challenge zelf begint op 3 april. Via redbull.be/flylikewout kan je nu al lid worden van de organiserende club op Strava.

Kinepolis zendt songfestival-finale uit op groot scherm

Karen Luiken-18 april 2024 om 14:27- Foto:

Photo by Lucas van Oort on Unsplash

Kinepolis heeft goed nieuws voor liefhebbers van het Eurovisie Songfestival. De bioscoopketen gaat de finale van het liedjesfestijn op groot scherm uitzenden in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel.

Het Eurovisie Songfestival gaat over een paar weken van start in de Zweedse stad Malmö. Dinsdag 7 mei is de eerste halve finale, donderdag 9 mei de tweede. Op zaterdag 11 mei vindt de grote finale plaats en die kan jij vanuit een grote, rode zetel bekijken bij één van de hierboven genoemde Kinepolis-vestigingen.

De live-uitzending begint om 21.00 uur, maar de deuren van de bioscoop openen al om 19.45 uur. Wat je vanaf dat moment kunt verwachten? We citeren: ‘Een betoverende avond vol fantastische optredens en onvergetelijke muzikale momenten. Een sfeervolle ambiance in een zaal vol enthousiaste fans. En een speciale preshow met de allerbeste songs uit het Eurovisie Songfestival door de jaren heen, in samenwerking met MNM.”

Bezoekers worden getrakteerd op cava en nacho’s, en ontvangen bovendien 10 procent korting op alle producten in de shop van Kinepolis. Kaartjes koop je via deze link!

Muilen, seksspeeltjes en boy sober zijn!

Simon Smetryns-17 april 2024 om 11:51

Kobe Peeters trok voor ons naar de Chirofuif in Opglabbeek en duwde onze mic onder de feestgangers.

Wil je ook graag dat we eens langskomen op jouw event? Contacteer ons via hier.

Ontdek meer