Win: een training met Wout van Aert dankzij challenge Red Bull

Karen Luiken-02 maart 2023 om 14:46

Om de successen te behalen die Wout van Aert al meerdere keren heeft behaald, moet hij trainen. Hard trainen, veel trainen, vaak trainen. En nu daagt hij België uit om hetzelfde te doen. Samen met Red Bull stak hij een Strava challenge in elkaar.

De challenge heet ‘Red Bull Fly Like Wout’ en houdt in dat je minimaal drie keer per week dertig minuten gaat fietsen of hardlopen. Drie weken lang. Lukt dat? Dan maak je kans op een training met Wout zelf.

"Strava is helemaal mijn ding. Dat ik samen met Red Bull een eigen challenge kon uitwerken vind ik dus echt top. Zeker omdat die focust op regelmaat, zo belangrijk bij het sporten”, aldus Wout. “Tegelijk is het ook voor elk niveau toegankelijk. Ik ben dus al erg benieuwd met wie ik op pad mag. Ik heb alvast wat wedstrijdjes gepland als voorbereiding, zodat ik zeker niet moet lossen!”

Inschrijven voor de challenge kan vanaf 13 maart op Stava. De challenge zelf begint op 3 april. Via redbull.be/flylikewout kan je nu al lid worden van de organiserende club op Strava.

Ready to dance? TAGMAG brengt de beste dj's naar Sotto's op 15 april!

Nezir Yikik-01 april 2023 om 08:22

Op 15 april zakt TAGMAG af naar Sotto’s om de nacht he-le-maal tot leven te brengen met de beste dj-sets van het moment. Dans tot de zon opkomt met de heetste namen zoals: Louis XIV & Jamie-Lee Six, Michael Amani, X-TOF, Clémentine Caron, Jaël Ost, Clémentine Caron en Kobe Peeters.

Get your squad together en bestel je tickets vandaag nog via sottos.be/ticketshop!

Groot basketbaltoernooi komt naar België

Karen Luiken-30 maart 2023 om 15:23

Het grootste internationale 3x3 basketbaltoernooi ter wereld komt binnenkort naar België. Op drie verschillende data in april en mei vormen Antwerpen, Brussel en Charleroi het decor van de Red Bull Half Court.

De Red Bull Half Court is een tournament waarbij alles draait om snelheid, offensief spelen en het scoren van zoveel mogelijk punten. In teams van vier strijden streetballers op een half veld, gedurende tien minuten of totdat één team 21 punten heeft gescoord. Alleen de allerbesten komen in aanmerking voor de felgebeerde prijs: een ticket naar de World Finales in het Servische Belgrado.

Mensen die mee willen doen, kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de qualifiers. Die vinden op drie verschillende data plaats: 29 april (Antwerpen), 13 mei (Brussel) en 20 mei (Charleroi). De finale staat op zaterdag 27 mei gepland in Brussel.

Meer info vind je hier.

Ontdek meer