'Stranger Things' op de planken in Londen

Maxine Decaluwé-02 maart 2023 om 13:00- Foto:

© Netflix Stranger Things

Goed nieuws voor die-hard fans van de Netflix-serie 'Stranger Things'. Het laatste seizoen hoeft niet het einde te zijn. In Londen zal eind 2023 een theatervoorstelling lopen over Hopper en Joyce in hun jongerenjaren.

De opnames voor het vijfde en laatste seizoen beginnen pas in mei dit jaar, maar in tussentijd zal een toneelstuk opgevoerd worden. 'Stranger Things: The First Shadow' zal te zien zijn in het Phoenix Theater in Londen.

Netflix geeft nog niet veel prijs over de verhaallijn, maar wat we wel weten is dat personages Hopper (David Harbour) en Joyce (Winona Ryder) de hoofdrollen zullen zijn. Ze worden teruggekatapulteerd naar 1959, waar ze in het dorpje Hawkins als 18-jarigen vertoeven.

'Before the world turned upside down', klinkt het. De makers beloven een verrassend, eng en oprecht plot. Het avontuur brengt je opslag terug naar het begin van het 'Stranger Things' verhaal. Wie weet bevat dit stuk de sleutel tot het einde...

De ticketverkoop gaat van start in het voorjaar, so keep in mind!

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Tom geëmotioneerd door knuffel in 'Big Brother'

Karen Luiken-22 februari 2024 om 12:48

Een nieuwe dag, betekent een nieuwe sneak preview van 'Big Brother'. Vanavond krijgen we een geëmotioneerde Tom te zien, die zijn tranen niet kan inhouden als hij voor de eerste keer dat hij zich in het huis bevindt, wordt herinnerd aan zijn zoontje. Als hij zijn geboorteknuffel in handen krijgt, houdt hij het niet droog.

Ontdek meer