Startdatum nieuwe seizoen 'De Mol' bekendgemaakt

Dieter Blarinckx-26 februari 2023 om 19:57

Molloten, het is weer bijna zover! Zender Play4 heeft namelijk zopas de startdatum van het nieuwe seizoen van 'De Mol' bekendgemaakt. En we hoeven niet lang meer te wachten...

Het nieuwe en elfde seizoen van het populaire Vlaamse Play4-programma ‘De Mol’, zal vanaf 19 maart terug te zien zijn op tv. Vanaf die dag gaat Vlaanderen samen met presentator Gilles De Coster op zoek naar de saboteur in de groep onbekende Vlamingen.

De plaats waar dit nieuwe seizoen zich afspeelt? De zonnige Amerikaanse staat Arizona.

Op 12 maart zullen ook de nieuwe kandidaten onthuld worden. De finale zal op 7 mei plaatsvinden, en die kan je live meemaken in Kinepolis Antwerpen in het bijzijn van de kandidaten. De tickets voor die finale zullen vanaf maandagmorgen 10u online te koop zijn.

Check hieronder hun aankondiging:

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

Sneak preview: Verhulstjes scoren bijzondere accessoire

Karen Luiken-26 november 2023 om 08:13

Vanavond weer een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. De familie is op reis en bij elke reis hoort natuurlijk een souvenir. Meestal koop je een standaard cadeautje zoals een magneet, shotglaasje of ander nietsnuttig ding. Maar Viktor niet. Hij verwent zichzelf met een neushaartrimmer, een cadeautje dat ook Gert kan bekoren. Sneak preview!

Ontdek meer