Fruitz: vind je match door middel van een fruitje

Joyce Vander Auwera-26 februari 2023 om 18:30- Foto:

Fruitz

Heb je ook een tal van datingapps uitgeprobeerd, maar is er nooit een echte match? Datingapp Fruitz gooit het roer om en geeft je meer controle over je voorkeuren. Het fruit ligt voortaan dus volledig in jouw handen!

Iedereen is anders en iedereen heeft zijn eigen verwachtingen. Ben je voorlopig enkel op zoek naar die ene friend with benefits, waarop je kan terugvallen voor seks en gezelschap? Twijfel je over je seksualiteit en zoek je iemand om het samen mee te verkennen? Of ben je toch eerder op zoek naar een serieuze relatie met de nodige portie romantiek? Met Fruitz geef je aan waar jij precies naar op zoek bent.

Laat het weten met een fruitje

Door in de app je voorkeuren aan te geven op basis van een bepaald stuk fruit, zijn gênante misverstanden (hopelijk) verleden tijd. Dus, welk fruitsoort ben jij?

  • De kers: je bent op zoek naar je wederhelft, de persoon waarmee je het leven wil delen. Het is tijd voor echte romantiek!
  • De druif: je wil iets gaan drinken om gezellig te babbelen. Er zijn geen verwachtingen, maar wie weet is er wel een klik. Je hebt geen zin in een onenightstand, maar zeg nooit 'nooit'.
  • De watermeloen: je weet wat je wil en dat is ‘fruitz with benefits’!
  • De perzik: vanavond heb je alleen zin om de lakens met iemand te delen. Zei er iemand 'onenightstand'?

Download Fruitz nu gratis uit de Google Play of App Store en zeg het met een fruitje!

Je kunt vanaf nu ook tijdlijnfoto's delen met 'close friends' op Instagram

Karen Luiken-15 november 2023 om 07:45

Niet alleen story’s delen met je beste vrienden, maar ook foto’s op je tijdlijn. Instagram maakt het mogelijk met een update van de functie 'Close Friends'.

De functie ‘Close Friends’ bestaat al een tijdje. Met deze feature kun je een groep mensen samenstellen die meer content van jou mag zien dan je andere volgers. Heb je een story die je alleen met je beste vrienden wilt delen? Dan vink je de functie ‘Close Friends’ aan.

Die optie was lange tijd alleen beschikbaar bij story’s van Instagram, maar daar komt nu dus verandering in. The Verge meldt dat Instagram de functie ook beschikbaar maakt bij foto’s of Reels op je tijdlijn.

Om een bericht of Reel te beperken tot goede vrienden, selecteer je de optie audience (of doelgroep). Je kunt dan kiezen tussen followers (volgers) of close friends (goede vrienden). Als je close friends aantikt, krijgt alleen de door jou geselecteerde groep mensen de content te zien. Easy as that!

Instagram en Facebook krijgen abonnementen zonder reclame

Karen Luiken-31 oktober 2023 om 07:35

Gebruikmaken van Instagram en Facebook zonder reclames? Dat kan binnenkort. Meta, het moederbedrijf achter de platformen, gaat zeer binnenkort betaalde versies zonder advertenties introduceren.

Het abonnement op Instagram en Facebook is vanaf november beschikbaar in de Europese Unie, Zwitserland, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein. Er zijn verschillende opties beschikbaar: een webversie en een variant voor smartphonegebruikers. De webversie kost tien euro per maand, de variant voor smartphonegebruikers is iets duurder en kost dertien euro per maand.

In eerste instantie zal de nieuwe abonnementsvorm alleen voor 18-plussers beschikbaar zijn.

Ontdek meer