Cocktailparty! Dit apparaat kan 40 verschillende drankjes maken

Karen Luiken-26 februari 2023 om 12:47

Cocktailparty organiseren? Kan leuk zijn, maar het gaat je wel veel tijd kosten. De één wil een Bloody Mary, de ander een Cosmopolitan of een Mojito. Aan jou de taak om die allemaal te maken. Tenzij... je deze grandioze cocktailmaker in huis haalt.

Het bedrijf Black+Decker heeft een apparaat op de markt gebracht dat met één druk op de knop allerlei verschillende cocktails kan maken. Het gaat om een draadloze variant waar je zes verschillende drankflessen in kunt doen. Met één oplaadsessie zou je er 250 cocktails mee moeten kunnen maken.

Het apparaat werkt met capsules waarmee het perfecte drankje gemixt wordt. Er zijn meer dan veertig verschillende cocktailopties. Van een pittige Margarita tot een Long Island Ice Tea. Per drankje kan de alcoholsterkte worden aangepast en er is zelfs een mocktail-optie.

De cocktailmaker is nu te koop bij bol.com voor zo'n 850 euro!

Street food restaurant Seoul South Station komt naar Gent

Karen Luiken-02 december 2023 om 08:48

Gent krijgt er binnenkort een culinaire hotspot bij. Street food restaurant Seoul South Station opent op 12 december de deuren in de populaire studentenwijk Overpoort.

Seoul South Station komt oorspronkelijk uit Leuven en staat bekend om zijn Korean fried chicken. Andere heerlijke gerechten die je op de menukaart terugvindt, zijn onder andere kimchi nacho’s, Koreaanse dumplings, gestoomde rijst en koolsla.

Het eten is fantastisch, maar dat is niet de enige reden waarom je deze plek wil bezoeken. Je wilt er ook heen vanwege de gezellige sfeer die er heerst. De zaak in Gent krijgt een interieur die je doet denken aan een Koreaanse trein. Rode vloeren, paarse muren en accenten van metaal: je kijkt je ogen uit.

Met eigen ogen en smaakpapillen ervaren? Seoul South Station is vanaf 12 december te bezoeken aan de Overpoortstraat 98 in Gent.

McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Ontdek meer