Cocktailparty! Dit apparaat kan 40 verschillende drankjes maken

Karen Luiken-26 februari 2023 om 12:47

Cocktailparty organiseren? Kan leuk zijn, maar het gaat je wel veel tijd kosten. De één wil een Bloody Mary, de ander een Cosmopolitan of een Mojito. Aan jou de taak om die allemaal te maken. Tenzij... je deze grandioze cocktailmaker in huis haalt.

Het bedrijf Black+Decker heeft een apparaat op de markt gebracht dat met één druk op de knop allerlei verschillende cocktails kan maken. Het gaat om een draadloze variant waar je zes verschillende drankflessen in kunt doen. Met één oplaadsessie zou je er 250 cocktails mee moeten kunnen maken.

Het apparaat werkt met capsules waarmee het perfecte drankje gemixt wordt. Er zijn meer dan veertig verschillende cocktailopties. Van een pittige Margarita tot een Long Island Ice Tea. Per drankje kan de alcoholsterkte worden aangepast en er is zelfs een mocktail-optie.

De cocktailmaker is nu te koop bij bol.com voor zo'n 850 euro!

Student verliest ledematen na eten leftovers

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:37- Foto:

Photo by Jonathan Lim on Unsplash

Het eten van leftovers van een kamergenoot is een student bijna fataal geworden. LadBible meldt dat hij meerdere operaties moest ondergaan waarbij al zijn medelaten geamputeerd moesten worden.

De student at kipnoedels die zijn huisgenoot de vorige avond in een restaurant had gehaald en vervolgens in de koelkast had gezet. Nadat de man het gerecht at, begon hij zich vrijwel meteen ziek te voelen. Hij had een ernstig hoge temperatuur, kreeg buikpijn, had een polsslag van 166 slagen per minuut en moest worden verdoofd. Een helikopter moest hem ophalen en bracht hem naar de intensive care van een ziekenhuis.

“De patiënt was gezond tot twintig uur voor deze opname toen ernstige buikpijn en misselijkheid ontstonden nadat hij restanten van rijst met kip van een restaurantmaaltijd had gegeten”, zo valt te lezen in een rapport in het New England Journal of Medicine. “Vijf uur voor de opname ontwikkelde zich een paarsachtige verkleuring van de huid.”

De student bleek aan een agressieve bacteriële infectie te lijden waarbij zijn bloed begon te stollen en zijn nieren het begaven. Hij moest zowel zijn vingers als (een deel van) zijn benen laten amputeren.

Noah Schnapp start eigen online kiprestaurant

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 17:43

'Stranger Things'-acteur Noah Schnapp is niet enkel bezig met acteren zo blijkt! Nadat hij al het succesvolle merk TBH uit de grond stampte, start hij nu ook zijn eigen kiprestaurant. Dat maakte de acteur onlangs zelf bekend via sociale media.

"Ik ben zo excited om de lancering aan te kondigen van TenderFix, mijn nieuwe bezorgrestaurant voor kip! Het biedt wit kippenvlees of plantaardige kip aan, en heeft sandwiches, en lekkere tenders! De gerechten komen met onze kenmerkende saus!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Noah startte ook het merk TBH, een smeerbare vegan chocoladepasta voor op je boterham. En dat merk is een gigantisch succes in de Verenigde Staten.

Voorlopig is de service nog niet beschikbaar in Europa, dus fingers crossed dat die ook snel naar het Europese vasteland komt!

Check Noah's aankondiging hieronder:

Ontdek meer