Zien: Efteling dropt unieke beelden van Droomvlucht-attractie

Dieter Blarinckx-23 februari 2023 om 12:30- Foto:

Instagram - Efteling

Binnenkort heropent de populaire en feeërieke Efteling-attractie Droomvlucht weer na een intense opknapbeurt. En daar deelde het Nederlandse themapark nu unieke beelden van via sociale media.

Eén van de grote veranderingen is ongetwijfeld de toevoeging van elfjes met een donkere huidskleur. Dit deden ze om er voor te zorgen dat meer bezoekers zich kunnen identificeren met de sprookjesachtige elfjes in de attractie. Bij die donkere huidskleur horen dan ook bijhorende haarstijlen en oogkleuren.

De attractie ging zo'n vier maanden geleden dicht voor een grote renovatie. Naast de toevoeging van nieuwe elfjes, werd ook de baan en de technologie erachter vernieuwd.

De heropening staat gepland voor zaterdag 4 maart.

Bekijk de unieke beelden hieronder:

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

Mensen hangen ondersteboven vast in kermisattractie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:09

Het is de nachtmerrie voor elke kermisbezoeker: op hoogte vast komen te zitten in een attractie. Het overkwam dertig mensen in een attractiepark in het Amerikaanse plaatsje Oregon.

De mensen zaten in de attractie AtmosFEAR, die hoogtes van vijftien meter bereikt en alle kanten op slingert. Toen de inzittenden de bovenkant van de attractie bereikt hadden, stopte het gevaarte er door nog onbekende oorzaak mee. De mensen hingen op dat moment ondersteboven.

De brandweer kwam ter plaatse en kreeg het na een half uur voor elkaar de kermisbezoekers uit de AtmosFEAR te bevrijden. Niemand raakte gewond.

Ontdek meer