‘Sex and the City’-personage Mr. Big bestaat echt!

Dieter Blarinckx-22 februari 2023 om 12:58

Geloof het of niet, maar het personage Mr. Big uit de ‘Sex and the City’-franchise bestaat écht. Het is te zeggen: het personage is gebaseerd op een echte New Yorker.

In de serie en films is Mr. Big de grote liefde van hoofdpersonage Carrie Bradshaw. Hij werd gespeeld door acteur Chris Noth, tot in het eerste seizoen van de spin-off ‘And Just Like That…’. Maar wist je dat Mr. Big eigenlijk geïnspireerd is op een echte man?

Het gaat namelijk om de voormalige Vogue- en GQ-uitgever Ron Galotti. Hij was een kennis van ‘Sex and the City’-schrijfster Candace Bushnell. Zij noemde hem zelfs ook Mr. Big.

“Hij was een van die New Yorkse mannen met een grote persoonlijkheid. Je merkt hem op zodra hij de kamer binnenkomt. Ik noemde hem Mr. Big omdat hij zoals een grote man op de campus was”, klinkt het bij Bushnell aan New York Magazine.

De twee vielen als een blok voor mekaar en waren ook een jaar lang officieel een koppel. De twee gingen als vrienden uit mekaar en aan New York Magazine bevestigde Bushnell dat ze tot op vandaag nog contact hebben met elkaar.

Charlotte roept Ali op het matje in 'Big Brother'

Karen Luiken-17 maart 2023 om 11:16

Charlotte heeft de Power of Nomination gewonnen bij een spel in ‘Big Brother’. Sommige mensen voelen zich daar niet gerust bij, waaronder Ali. Hij voelt dat Charlotte het moeilijk heeft en probeert haar daarom met rust te laten. Iets wat bij Charlotte in het verkeerde keelgat schiet. “Ik wil jou niet beïnvloeden”, zegt Ali. “Ik denk dat je al een beslissing hebt gemaakt en dat je het daarom moeilijk vindt om mij in de ogen te kijken. Ik wil jou keuze niet beïnvloeden.”

'Blind Gekocht' keert terug met vijfde seizoen

Karen Luiken-16 maart 2023 om 11:04

Heel veel opgeknapte huizen en nog veel meer zielsgelukkige mensen. ‘Blind Gekocht’ is al vier seizoenen een groot succes. Heel verrassend is het dan ook niet dat er nu een vijfde seizoen wordt aangekondigd. Een releasedatum is er helaas nog niet, maar Play4 belooft in onderstaande aankondiging dat het ‘binnenkort te zien zal zijn’.

Ontdek meer