Ed Sheeran dropt eigen pikante saus Tingly Ted's

Dieter Blarinckx-22 februari 2023 om 12:37- Foto:

Website Tingly Ted's - Ed Sheeran

Ed Sheeran is fan van sauzen, dat wisten we al. Maar nu heeft de Britse zanger wel héél groot en leuk nieuws bekendgemaakt: hij lanceert namelijk zijn eerste eigen sauzenmerk Tingly Ted’s.

Hij start met twee pikante sauzen onder zijn nieuwe merknaam Tingly Ted’s. Het zullen pikante sauzen zijn, die geïnspireerd zijn op de sauzen van het merk Heinz.

“Ik wist dat ik geen waterige hete saus wilde maken, omdat die meestal op dezelfde plank met andere willekeurige hete sauzen belanden. Ik wilde een saus maken die dezelfde plaats inneemt als ketchup”, klinkt het bij Sheeran.

Hij lanceert nu dus twee varianten van zijn pikante saus:

“We hebben uiteindelijk twee absolute toppers gevonden: de Tingly en de Xtra Tingly. Ik heb ze onlangs mee op tournee genomen om ze bij allerlei maaltijden te proberen en er is werkelijk niets waar ze niet bij passen. Behalve bij bananen, doe het niet op bananen.”

Voorlopig is helaas wel nog niet geweten of de twee sauzen ook in ons land verkrijgbaar zullen zijn, dus stay tuned!

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Domino's lanceert nieuwe shake met speculoos

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 10:30

Het aanbod van Domino’s wordt uitgebreid met een pareltje dat je absoluut wil proeven. De pizzaketen heeft de handen ineen geslagen met Lotus Biscoff voor een shake met speculoos.

Domino’s verkocht tot vandaag shakes in zeven verschillende smaken, maar daar komt nu een achtste smaak bij: de Thick Shake Speculoos. Het gerecht wordt gemaakt van roomijs en vermalen speculooskoekjes.

“De rijke en unieke smaak van het koekje roept nostalgische herinneringen op”, zegt chef Wieke van Domino’s. “Het doet denken aan het koekje dat je eet bij een warme kop koffie, thee of chocomel. Deze Thick Shake is een echte verwennerij.”

De Thick Shake Speculoos is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Ontdek meer