Ed Sheeran dropt eigen pikante saus Tingly Ted's

Dieter Blarinckx-22 februari 2023 om 12:37- Foto:

Website Tingly Ted's - Ed Sheeran

Ed Sheeran is fan van sauzen, dat wisten we al. Maar nu heeft de Britse zanger wel héél groot en leuk nieuws bekendgemaakt: hij lanceert namelijk zijn eerste eigen sauzenmerk Tingly Ted’s.

Hij start met twee pikante sauzen onder zijn nieuwe merknaam Tingly Ted’s. Het zullen pikante sauzen zijn, die geïnspireerd zijn op de sauzen van het merk Heinz.

“Ik wist dat ik geen waterige hete saus wilde maken, omdat die meestal op dezelfde plank met andere willekeurige hete sauzen belanden. Ik wilde een saus maken die dezelfde plaats inneemt als ketchup”, klinkt het bij Sheeran.

Hij lanceert nu dus twee varianten van zijn pikante saus:

“We hebben uiteindelijk twee absolute toppers gevonden: de Tingly en de Xtra Tingly. Ik heb ze onlangs mee op tournee genomen om ze bij allerlei maaltijden te proberen en er is werkelijk niets waar ze niet bij passen. Behalve bij bananen, doe het niet op bananen.”

Voorlopig is helaas wel nog niet geweten of de twee sauzen ook in ons land verkrijgbaar zullen zijn, dus stay tuned!

Overpoort krijgt een kroketmuur

Joyce Vander Auwera-28 februari 2024 om 16:45- Foto:

Instagram: @streetlife.wall

In Gent opent nu ook de Overpoort zijn eigen kroketmuur, waar je voor 3 euro een dampende vleeskroket kunt halen. Streetlife, gelegen naast de legendarische nachtclub Decadance, biedt naast klassieke frituursnacks ook streetfood gerechten aan, waaronder een eigen creatie: de vol-au-ventkroket op een eiland van puree in een zee van appelmoes.

De eigenaars, bekend van Decadance, zijn geïnspireerd door de Amsterdamse kroket-uit-de-muurzaken. Streetlife is vijf dagen per week geopend: maandag tot vrijdag, van 's middags tot in de vroege uurtjes, met vers bereide snacks en lokale ingrediënten.

Naast vleeskroketten zijn er ook vegetarische opties en panini's beschikbaar. De automaten zijn voorzien van een timer om de versheid te waarborgen en om het helemaal af te maken is er een klein nachtwinkeltje achteraan de zaak. De prijzen zullen de komende weken variëren, en er zal altijd personeel aanwezig zijn om de automaten bij te vullen en de bezoekers te helpen.

De zaak, volgens de eigenaars, vult een zwart gat in het Gentse aanbod en belooft een unieke ervaring. Streetlife opent de deuren vanavond om 19 uur. Smakelijk!

Huwelijk Regi en Kristel live te zien

Karen Luiken-27 februari 2024 om 12:53

Iedereen kan vanmiddag getuige zijn van het huwelijk tussen Regi en Kristel. De tortelduifjes trouwen om 15.00 uur in Zuid-Afrika en laten fans meegenieten met een live uitzending bij VTM 2.

Van de receptie en het aansnijden van de bruidstaart tot het jawoord en de openingsdag: alles wordt gefilmd. Hoe klinkt de wedding song die Regi speciaal voor Kristel schreef. Pinkt hij een traantje weg als hij zijn bruid voor het eerst ziet? En hoe verrassen de lovebirds met hun openingsdans?

De bruiloft wordt vanaf 15.00 uur uitgezonden. Om 18.00 is het moment suprême en geven Regi en Kristel elkaar het jawoord. Tom De Cock en Karen Damen zijn aanwezig als vliegende reporters.

“We kijken er zó naar uit om onze grote dag te vieren met vrienden en familie”, zeggen Regi en Kristel. “We gaan ervan genieten om iedereen te zien zweten en puffen in kostuum, want het is hier 35 graden. En vooral: we zijn benieuwd naar de outfits van onze gasten, want de opgelegde dresscode blijkt verwarring te zaaien. We gingen voor ‘dressy casual attire’ maar wilden vooral géén jeans short met spannende omslag rond het dijbeen of ‘sensation white vibes’. Ach, intussen is de wijn hier geleverd, dus de grootste zorg is van de baan.”

Wie de uitzending van vanmiddag niet kan bekijken, kan ‘Kristel & Regi: The Honeymoon’ vanaf vrijdag 1 maart om 20.00 bij VTM GO terugkijken.

Ontdek meer