Ed Sheeran dropt eigen pikante saus Tingly Ted's

Dieter Blarinckx-22 februari 2023 om 12:37- Foto:

Website Tingly Ted's - Ed Sheeran

Ed Sheeran is fan van sauzen, dat wisten we al. Maar nu heeft de Britse zanger wel héél groot en leuk nieuws bekendgemaakt: hij lanceert namelijk zijn eerste eigen sauzenmerk Tingly Ted’s.

Hij start met twee pikante sauzen onder zijn nieuwe merknaam Tingly Ted’s. Het zullen pikante sauzen zijn, die geïnspireerd zijn op de sauzen van het merk Heinz.

“Ik wist dat ik geen waterige hete saus wilde maken, omdat die meestal op dezelfde plank met andere willekeurige hete sauzen belanden. Ik wilde een saus maken die dezelfde plaats inneemt als ketchup”, klinkt het bij Sheeran.

Hij lanceert nu dus twee varianten van zijn pikante saus:

“We hebben uiteindelijk twee absolute toppers gevonden: de Tingly en de Xtra Tingly. Ik heb ze onlangs mee op tournee genomen om ze bij allerlei maaltijden te proberen en er is werkelijk niets waar ze niet bij passen. Behalve bij bananen, doe het niet op bananen.”

Voorlopig is helaas wel nog niet geweten of de twee sauzen ook in ons land verkrijgbaar zullen zijn, dus stay tuned!

Het bestaat: shotje met smaak van frikandel speciaal

Karen Luiken-28 maart 2023 om 15:48- Foto:

Photo by Wouter Supardi Salari on Unsplash

In Nederland is de frikandel speciaal een van de grootste favorieten in de snackbar. Het gerecht, bestaande uit een frikandel met mayonaise, curry en uitjes, is volgens velen een hemels gerecht. Maar of het net zou lekker is in vloeibare vorm? Liefhebbers kunnen nu de proef op de som nemen.

Olaf Ouwekerk van snoepwebshop Candyfestival heeft volgens EditieNL een shotje op de markt gebracht die smaakt naar frikandel speciaal. En nee, dat is geen vervroegde 1 april-grap. Het drankje is alcoholvrij en is volgens hem een eerbetoon aan de grootste snack in Nederland. “Snoepland is de laatste jaren steeds extremer geworden. Iedereen probeert elkaar te overtreffen. Hoe gekker, hoe leuker.”

Of het lekker is? Daarover zijn de meningen ongetwijfeld verdeeld. Ouwekerk: “Er zullen best mensen zijn die ervan moeten walgen, maar dat geeft niet.”

Internet in ban van 'Pretty Little Liars'-reünie

Dieter Blarinckx-28 maart 2023 om 14:38

Fans van de populaire serie 'Pretty Little Liars' gingen door het dak bij het zien van de laatste instapost van actrice Ashley Benson. Ze postte namelijk een foto van een reünie met de andere meiden van de cast!

In de foto zien we de OG ‘Pretty Little Liars’-actrices Ashley Benson (Hanna), Troian Bellisario (Spencer) en Lucy Hale (Aria) tijdens een evenement van een non-profit organisatie. Shay Mitchell (Emily) was helaas niet aanwezig.

De serie 'Pretty Little Liars' liep tussen 2010 en 2017 en was een gigantisch succes. Het verhaal gaat over vijf meisjes, Aria, Hanna, Emily, Spencer en Alison. Op een dag aan het einde van hun schoolperiode hebben ze een logeerpartijtje. Die dag verdwijnt Alison spoorloos. Een jaar later zijn de beste vriendinnen uit elkaar gegroeid en hebben ze nieuwe vrienden. Maar ineens krijgen ze rare berichtjes van iemand die zich 'A' noemt. A dreigt hun levens te verwoesten door geheimen openbaar te maken die enkel Alison kon weten. Is A Alison, hun beste vriendin die 2 jaar geleden verdwenen is? Of is A degene die verantwoordelijk is voor Alison haar verdwijning? De 4 meisjes komen hierdoor weer samen en proberen uit te zoeken wie A werkelijk is.

Check de mini-reünie hieronder:

Ontdek meer