Gasten nieuwe seizoen 'Viva la Feta' bekend

Dieter Blarinckx-20 februari 2023 om 08:40- Foto:

Play4

Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis zijn binnenkort helemaal terug met een gloednieuw seizoen van het populaire Play4-programma ‘Viva la Feta’. Zender Play4 dropte vanmorgen alle gasten die hun opwachting maken in het nieuwe seizoen.

In september trok het komische duo terug naar Sifnos (Griekenland) voor de opnames van het tweede seizoen van de populaire reeks. Een releasedatum werd nog niet bekendgemaakt, maar wat we nu wél al weten, is wie er allemaal afgezakt is naar het wondermooie Griekse eiland.

In het nieuwe seizoen zullen Niels Destadsbader, Annelies Verlinden, Kate Ryan, Wim Willaert, Bart Peeters, Paul De Grande, Mia Doornaert en Brandon Wen hun opwachting maken ten huize Jani en Otto-Jan op Sifnos.

Check de aankondiging hieronder en stay tuned voor updates!

Op deze datum keert 'Thuis' terug na zomerstop

Karen Luiken-14 juni 2024 om 16:03

Het 29ste seizoen van ‘Thuis’ zit erop. Gisteren werd, vanwege het EK voetbal iets vroeger dan normaal, de allerlaatste aflevering uitgezonden. De reeks liet ons met veel vragen achter, maar wanneer krijgen we daar antwoorden op? Volgens HLN gaat het 2,5 maand duren voor ‘Thuis’ een comeback maakt.

Het slotstuk van ‘Thuis’ was er weer een voor in de boekjes. Een geamputeerd been, een ontplofte boot, een valse agent, drugsgeweld en veel verrassende koppels. We zullen deze seizoensfinale niet snel vergeten. Maar we zitten ook met vragen. Want worden Lowie en Silke officieel een koppel? Gaat Marianne naar de gevangenis? Is Robin voorgoed verlost van Gregory? Wie werd er neergeschoten? En wie loste de schoten? Wat zijn Abel en zijn vrienden van plan met Britt? Zetten Peter en Christine een volgende stap in hun relatie? En tot slot: krijgt Tamara haar kleine Leo terug?

We zien het vanaf maandag 2 september, als het 30ste seizoen van ‘Thuis’ van start gaat.

VTM zoekt kandidaten voor nieuwe quizshow

Karen Luiken-14 juni 2024 om 09:04

VTM krijgt er binnenkort een gloednieuwe quizshow bij. In ‘The Floor’ nemen honderd mensen het tegen elkaar op in spannende duels. And guess what? Jij kan een van die deelnemers zijn! Er wordt gezocht naar kandidaten.

In ‘The Floor’ staan honderd deelnemers allemaal op een eigen vlak op een gigantische quizvloer. De spelregels zijn simpel: een kandidaat daagt een tegenspeler in een aangrenzend vak uit voor een quizduel. De winnaar wint het vak, de verliezer verlaat ‘The Floor’. Wie is in de laatste aflevering de grote winnaar en wint een geldprijs?

Om deel te nemen aan ‘The Floor’ is een brede algemene kennis vereist. Denk jij aan die eis te voldoen? Je kunt je inschrijven via de website van VTM.

Het is nog niet bekend wanneer ‘The Floor’ op televisie wordt uitgezonden.

Ontdek meer