Apple dropt binnenkort nieuwe emoji

Dieter Blarinckx-18 februari 2023 om 09:06- Foto:

emojipedia.org

Gebruik jij vaak emoji in je berichtjes? Dan hebben we leuk nieuws want Apple dropt binnenkort een heleboel nieuwe emoji voor iPhone en iPad. Het gaat om 31 emoji in totaal.

Je kan het zo zot niet bedenken, of Apple heeft er een emoji van gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een schuddend hoofd, hartjes in verschillende nieuwe kleuren én natuurlijk ook wat dieren: een ezel, een kwal, een gans, een merel en een eland.

Deze nieuwe batch van emoji zullen droppen samen met iOS 16.4 voor zowel iPhone als iPad. Die nieuwe update zit momenteel nog in een testfase. Als we bronnen mogen geloven staat de lancering gepland voor maart of april.

Check de nieuwe emoji hieronder:

Nieuwe update laat je stiekem snaps screenshotten

Chelsy Vanlerberghe-10 juli 2024 om 13:50- Foto:

May Gauthier via Unsplash

Een TikTok-gebruiker heeft ontdekt dat je met de nieuwste macOS-update stiekem screenshots kunt maken op Snapchat, zonder dat de afzender er iets van merkt. Op Snapchat krijg je normaal gesproken een melding als iemand een screenshot van je snap maakt, met deze hack is dat niet meer het geval.

Hier is hoe het werkt: met de nieuwste macOS kun je je iPhone-scherm 'mirrorren' naar je computer. Superhandig als je graag je TikToks of Insta-verhalen op een groot scherm bekijkt. Maar hier komt de kicker: als je eenmaal je scherm op je computer hebt, kun je een screenshot maken zonder dat Snapchat of de arme ziel aan de andere kant van je snap erachter komt.

Dus: als je een flirterige snap ontvangt van je crush, kan je nu een screenshot maken zonder dat hij/zij/die daar iets van merkt. Onthoud wel: respecteer altijd de privacy van anderen. Gebruik deze hack verantwoordelijk en let op met wat je naar wie stuurt.

OnePlus onthult meer details over nieuwe reeks producten

Chelsy Vanlerberghe-10 juli 2024 om 13:46

Op 16 juli vindt het Summer Launch Event van OnePlus plaats in Milaan. Je kan de presentatie volgen via het officiële YouTube-kanaal van OnePlus. Het technologiemerk heeft al geteased welke nieuwe producten er aan zitten te komen: OnePlus Nord 4, OnePlus Pad 2, OnePlus Nord Buds 3 Pro en OnePlus Watch 2R zullen worden gepresenteerd.

"Onze nieuwste producten zijn in nauwe samenwerking met onze community ontworpen en gaan onze gebruikers helpen het maximale uit elk aspect van hun digitale leven te halen", zegt Kinder Liu, President en COO van OnePlus.

OnePlus Nord 4

De OnePlus Nord 4 is het nieuwste lid van de OnePlus Nord-familie en is met 7,99 mm de dunste OnePlus Nord ooit. Het is ook het enige toestel van het 5G-tijdperk dat beschikt over een volledig metalen unibody ontwerp, waardoor de klassieke sterkte en verfijning van aluminium terugkeert in de wereld van smartphones. De OnePlus Nord 4 is gemaakt met behulp van verschillende geavanceerde technieken, waaronder een nano-geëtst ontwerp en een revolutionair nieuw antenneontwerp. Hiermee wordt de missie van OnePlus Nord voortgezet om vlaggenschiptechnologie beschikbaar te maken zonder een vlaggenschipprijs.

OnePlus Pad 2

De OnePlus Pad 2 voegt zich bij de OnePlus Pad en de OnePlus Pad Go in de groeiende tabletfamilie van OnePlus. Het bouwt voort op de sterke basis van eerdere generaties OnePlus Pad met zijn lichtgewicht ontwerp en 7:5-beeldverhoudingsscherm, perfect om gebruikers te helpen productiever te zijn - ongeacht hun locatie. De tablet beschikt ook over de nieuwste AI-technologie en een toonaangevende chipset.

OnePlus Nord Buds 3 Pro

De OnePlus Nord Buds 3 Pro zijn de nieuwste OnePlus Nord Buds en blijven geavanceerde audiotechnologie beschikbaar maken tegen een lagere prijs dan ooit tevoren. Naast toonaangevende basprestaties bevatten de OnePlus Nord Buds 3 Pro ook actieve ruisonderdrukkingstechnologie, waardoor ongewenst geluid wordt geblokkeerd en helder, hoogwaardig geluid wordt geleverd.

OnePlus Watch 2R

De OnePlus Watch 2R is de opvolger van de enorm succesvolle OnePlus Watch 2, die werd gelanceerd met een revolutionaire Dual-Engine-architectuur. Net als zijn voorganger heeft de OnePlus Watch 2R een batterijduur van 100 uur, maar de smartwatch bevat ook verbeterde fitnesstracking om gebruikers te helpen de meest nauwkeurige resultaten tijdens het sporten te behalen.

Ontdek meer