Bizar: man eet iedere dag pizza en vermagert

Dieter Blarinckx-14 februari 2023 om 09:22

Voor velen zou het een droom zijn die uitkomt, maar voor deze Ier was het even werkelijkheid. Hij at als expriment namelijk iedere dag pizza en deelde nu zijn resultaat.

Ryan Mercer, een Ierse personal trainer, wou afgelopen maand eens een bijzonder dieet uittesten: pizza. In januari at hij iedere dag alleen nog maar pizza. En we bedoelen dan ook echt alleen nog maar pizza. Pizza bij het ontbijt, als lunch en diner. Slecht voor je lichaam zou je denken, maar Ryan deelde nu de verrassende resultaten met de wereld.

“Ik wilde tonen dat je ook kan afvallen als je je lievelingseten blijft eten”, klinkt het bij hem. Gedurende de ganse maand verloor hij maar liefst 3,5 kilo. Maar wat zijn echte geheim is? Alles zélf maken in plaats van diepvriespizza's te kopen of te gaan voor afhaalpizza's.

Brussel krijgt nieuwe kaaskrokettenbar

Karen Luiken-15 september 2023 om 12:21

Je hebt heel veel goede redenen om naar Brussel te gaan. Prachtige gebouwen, lekkere biertjes en natuurlijk Manneken Pis. Maar vanaf 4 oktober komt daar nog een goede reden bij. Op die datum opent CHeesy de deuren, een gloednieuwe Zwitserse kaaskrokettenbar.

Een maand lang zullen vier duo’s van getalenteerde chefs en kaasmeters drie eigen versies van de kaaskroket maken. Die zijn van woensdag 4 tot en met zondag 29 oktober verkrijgbaar bij CHeesy.

De pop-up bar vestigt zich in REBEL, een populaire wijnbar die bekendstaat om zijn verleidelijke natuurwijnen en verrassende tapasbordjes. Maar in oktober vind je er naast die twee specialiteiten dus ook kaaskroketten. In alle soorten en maten.

REBEL bevindt zich aan de Lesbroussartstraat 48 in Elsene.

Nieuwe smaak van Coca-Cola smaakt naar de toekomst

Karen Luiken-14 september 2023 om 10:36

Hoe smaakt de toekomst? Het is een vraag die onmogelijk lijkt te beantwoorden, maar waar Coca-Cola met een nieuw drankje toch een poging naar doet. Het merk komt met de limited edition 3000 Zero Sugar.

Het nieuwe drankje is gecreëerd door menselijke én artificiële intelligentie. Dat gebeurde aan de hand van emoties, ambities, kleuren en smaken die fans voelen bij het jaar 3000. “Coca Cola Creations heeft de ambitie om magische momenten te creëren voor Coca-Cola liefhebbers. Met de hulp van artificiële intelligentie onthullen we hoe een Coca-Cola uit de toekomst kan smaken en tonen we vooral welke spannende toekomstmogelijkheden er nog zijn”, legt Aline Lemaire uit, Marketing Director van Coca Cola België en Luxemburg.

De Coca-Cola 3000 Zero Sugar is vanaf nu verkrijgbaar bij Carrefour, Kinepolis en O’Tacos.

Ontdek meer