Job: Disneyland Paris op zoek naar nieuwe Ariël-actrices

Dieter Blarinckx-12 februari 2023 om 17:11

Groot nieuws uit de pretparkwereld want naar aanleiding van de release van ‘The Little Mermaid’ gaat Disneyland Paris op zoek naar nieuwe, donkere actrices voor de rol van zeemeermin Ariël in de parken.

Tot voor kort waren de actrices in het bekende Franse park steeds wit, maar door de release van de live-action remake van ‘The Little Mermaid’ , gaan ze nu ook op zoek naar donkere meisjes voor de rol. In de opkomende film zal actrice en zangeres Halle Bailey in de huid (of vinnen) kruipen van de iconische prinses.

Concreet wordt er gezocht naar een vrouwelijke of non-binaire artiest met een lengte tussen 157 en 168 centimeter. Kandidaten moeten energiek, creatief, dynamisch, secuur en punctueel zijn, zo staat te lezen op de vacature.

Inschrijven kan tot 12 maart via deze website.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer