Job: Disneyland Paris op zoek naar nieuwe Ariël-actrices

Dieter Blarinckx-12 februari 2023 om 17:11

Groot nieuws uit de pretparkwereld want naar aanleiding van de release van ‘The Little Mermaid’ gaat Disneyland Paris op zoek naar nieuwe, donkere actrices voor de rol van zeemeermin Ariël in de parken.

Tot voor kort waren de actrices in het bekende Franse park steeds wit, maar door de release van de live-action remake van ‘The Little Mermaid’ , gaan ze nu ook op zoek naar donkere meisjes voor de rol. In de opkomende film zal actrice en zangeres Halle Bailey in de huid (of vinnen) kruipen van de iconische prinses.

Concreet wordt er gezocht naar een vrouwelijke of non-binaire artiest met een lengte tussen 157 en 168 centimeter. Kandidaten moeten energiek, creatief, dynamisch, secuur en punctueel zijn, zo staat te lezen op de vacature.

Inschrijven kan tot 12 maart via deze website.

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Ontdek meer