Job: Disneyland Paris op zoek naar nieuwe Ariël-actrices

Dieter Blarinckx-12 februari 2023 om 17:11

Groot nieuws uit de pretparkwereld want naar aanleiding van de release van ‘The Little Mermaid’ gaat Disneyland Paris op zoek naar nieuwe, donkere actrices voor de rol van zeemeermin Ariël in de parken.

Tot voor kort waren de actrices in het bekende Franse park steeds wit, maar door de release van de live-action remake van ‘The Little Mermaid’ , gaan ze nu ook op zoek naar donkere meisjes voor de rol. In de opkomende film zal actrice en zangeres Halle Bailey in de huid (of vinnen) kruipen van de iconische prinses.

Concreet wordt er gezocht naar een vrouwelijke of non-binaire artiest met een lengte tussen 157 en 168 centimeter. Kandidaten moeten energiek, creatief, dynamisch, secuur en punctueel zijn, zo staat te lezen op de vacature.

Inschrijven kan tot 12 maart via deze website.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer