Dit is de trailer van 'Drag Race Belgique'

Dieter Blarinckx-10 februari 2023 om 13:25

Shantay you stay! Via sociale media werd de officiële trailer van 'Drag Race Belgique' gedropt. De Belgische variant van de 'Drag Race'-formule zal vanaf 16 februari te zien zijn.

Al midden vorig jaar werd een Belgische spin-off van de bekende 'Drag Race'-franchise aangekondigd en nu krijgen we alvast een eerste volledige trailer van het debuutseizoen!

'Drag Race Belgique' zal te zien zijn via de Waalse televisiezender RTBF, maar het is voorlopig nog niet geweten of ook een Vlaamse zender de afleveringen zal uitzenden.

In de 'Drag Race'-franchise nemen verschillende drag queens het tegen elkaar op om het felbegeerde kroontje te bemachtigen als dé drag superster van ons land!

Check de trailer hieronder:

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer