Play4 stopt met 'Dancing with the Stars'

Dieter Blarinckx-09 februari 2023 om 10:06- Foto:

Play4 - Dancing with the Stars

Fans van het Play4-programma 'Dancing with the Stars' gaan we nu zwaar teleurstellen want de zender heeft aangekondigd dat ze voorlopig geen nieuwe seizoenen meer zullen maken.

Volgens de Vlaamse zender Play4 is er té veel concurrentie en zijn er té veel gelijkaardige dansprogramma's. Ze moesten keuzes maken en dus ook een moeilijke beslissing nemen.

"Na het fantastische derde seizoen willen we de lat even hoog leggen. En met al het huidige dansgeweld op tv lijkt die markt net even verzadigd dit jaar", klinkt het bij de programmadirecteur van SBS aan Het Laatste Nieuws. Maar dat wil nog niet zeggen dat ze er volledig komaf mee maken. Blijkbaar blijft de deur wel op een kier staan voor een toekomstig seizoen.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer