Moeders daten met elkaars zoon in nieuwe programma

Dieter Blarinckx-07 februari 2023 om 17:31

Wie dacht dat we alle soorten datingprogramma’s al zagen passeren, heeft het dus grondig mis. Want hou je vast, ‘MILF Manor’ komt eraan!

In het nieuwe datingprogramma van zender TLC, volgen we enkele vrouwen van +40 die daten met elkaars zonen. En we hoeven je het niet te vertellen, dat geeft soms spannende en wel zéér awkward situaties!

Het programma speelt zich af in een prachtige en luxueuze villa in Mexico. Zowel alle moeders als zonen verblijven er samen.

‘MILF Manor’ zal vanaf 9 februari te zien zijn via TLC.

Check hier alvast enkele beelden:

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

Sneak preview: Verhulstjes scoren bijzondere accessoire

Karen Luiken-26 november 2023 om 08:13

Vanavond weer een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. De familie is op reis en bij elke reis hoort natuurlijk een souvenir. Meestal koop je een standaard cadeautje zoals een magneet, shotglaasje of ander nietsnuttig ding. Maar Viktor niet. Hij verwent zichzelf met een neushaartrimmer, een cadeautje dat ook Gert kan bekoren. Sneak preview!

Ontdek meer