YUM: Tony’s Chocolonely lanceert abonnementsformule!

Dieter Blarinckx-12 september 2021 om 12:28

Het heerlijke Nederlandse chocolademerk Tony’s Chocolonely heeft zopas bekendgemaakt dat ze met een heuse abonnementsformule op de proppen komen. Als je je inschrijft voor het abo, ben je lid van de 'Tony’s Chocolate Club', én krijg je iedere maand een doos vol lekkere chocolade toegestuurd!

Je kan kiezen voor een abonnement van 3, 6 of 9 maanden, of gewoon al direct kiezen voor een doorlopende formule. En het leukst van al: je betaalt amper 12,50 euro per maand, voor iedere formule!

Daarnaast is het trouwens ook mogelijk om het leuke abonnement als cadeau te geven en er zelfs een leuk persoonlijk kaartje aan toe te laten voegen.

Let wel: voorlopig testen ze de formule nog uit in Nederland, maar wie weet komt die wel snel ook naar Vlaanderen!

Benieuwd? Hier kan je meer info vinden!

Hema verkoopt nu bier met tompouce-smaak

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:11

Hema en tompoezen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je aan het een denkt, denk je automatisch aan het ander. De zoete smaken laten het voelen alsof er een engeltje over je tong plast. Heel gek is het dan ook niet dat Hema heeft besloten de tompouce om te toveren in een biertje. En die is NU verkrijgbaar!

Het drankje is, zoals de winkel het zelf omschrijft, een ode aan de heldentompouce van Hema. De gouden combinatie van romige vanille, frisse framboos en subtiele zoetheid zorgt voor een smaakexplosie in je mond. ‘Heerlijk om mee te proosten en daar mag een echte tompouce natuurlijk niet bij ontbreken’, zo klinkt het bij Hema.

De biertjes worden per vier stuks verkocht. Je betaalt elf euro voor een pakketje. Zowel online verkrijgbaar als in de winkel!

Brussel krijgt een croque monsieur-bar!

Karen Luiken-25 september 2021 om 07:50

Stel je voor: een restaurant met alleen maar croque monsieurs. Gemaakt op de meest verrukkelijke manier, verzonnen door de beste chef-koks. Varianten met Aziatische smaken, Mexicaanse of een gastronomische variant. Het kan binnenkort allemaal in Brussel. Daar opent Mr. Suisse x Liesse in oktober de deuren, een bar die helemaal in het teken staat van croque monsieurs.

Ben jij een cheese addict? Dan wordt deze hotspot jouw dagelijkse tussenstop. Bij het pop-uprestaurant proef je straks niet alleen de klassieke croque monsieur met ham en één van de drie verschillende beschikbare Zwitserse kazen, maar ook recepten die populaire Brusselse chef-koks hebben gecreëerd. Elke week staat een duo – bestaande uit een chef-kok en een Brusselse kaasmeester – centraal dat drie tijdelijke signature croque-recepten introduceert naast het vaste menu.

Je zal onder meer kunnen genieten van een Kymcheese, een croque met de Koreaanse specialiteit kimchi en Gochujan-mayonaise. Verder staan er ook een licht pikante quesedilla van chorizo en een vegetarische optie met auberginechutney en een spiegelei op het menu.

Het restaurant opent op 13 oktober de deuren aan Avenue Adolphe Demeur 57 in Sint-Gillis. Je hebt tot 22 november de tijd om langs te gaan. Daarna verdwijnt de bar (helaas) weer.

Ontdek meer