Zien: eerste teaser 'Drag Race Belgique' gedropt

Dieter Blarinckx-23 januari 2023 om 21:38

Racers, start your engines want via sociale media werd afgelopen weekend een eerste teaser gedropt van het allereerste seizoen van 'Drag Race Belgique', de Belgische variant van de wereldbekende 'Drag Race'-franchise.

Al midden vorig jaar werd een Belgische spin-off van de bekende 'Drag Race'-formule aangekondigd en nu krijgen we alvast een eerste teaserbeeld van het debuutseizoen. In een mysterieuze video op de socials van 'Drag Race Belgique' zien we de deelnemende drag queens in een zeer spacey- en alien-atmosfeer.

"Charisma, uniqueness, nerve, and talent—the queens of #DragRaceBelgique are coming to SERVE, racers! 😍", luidt het in de caption bij de post.

'Drag Race Belgique' zal te zien zijn via de Waalse televisiezender RTBF, maar het is voorlopig nog niet geweten of ook een Vlaamse zender de afleveringen zal uitzenden.

In de 'Drag Race'-franchise nemen verschillende drag queens het tegen elkaar op om het felbegeerde kroontje te bemachtigen als dé drag superster van ons land!

Check de teaser hieronder:

Maksim Stojanac wint eerste seizoen 'Tulpen uit Antwerpen'

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 07:09- Foto:

Instagram - Maksim Stojanac

Wie eerder deze week keek naar de grote finale van het muzikale programma 'Tulpen uit Antwerpen', werd getrakteerd op een grootse en muzikale show. Als winnaars werden voor deze eerste editie de Nederlandse zangsensatie OG3NE en onze eigen Maksim Stojanac verkozen!

De Vlaamse winnaar Maksim Stojanac, vooral bekend van zijn rol ion '#LikeMe', postte op zijn insta een dankbaar bericht:

"Heel erg bedankt aan Play4 voor deze mooie kans, aan alle mensen achter de schermen die ons zo goed verzorgd hebben, aan alle deelnemers, aan de fantastische band en aan jullie die op mij hebben gestemd!! 🤍🙏🏻", luidt het in de caption.

'Tulpen uit Antwerpen' is een nieuwe muzikaal programma op Play4 waarin Vlaamse artiesten een oorwurm uit Nederland coveren en artiesten uit Nederland nemen dan weer Vlaamse klassiekers onder handen. De presentatie is in handen van Kat Kerkhofs en Buddy Vedder. Het eerste seizoen zit er nu dus op. Of er ook een tweede zal komen, is voorlopig nog niet geweten.

Check Maksims overwinningspost hieronder:

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-30 maart 2023 om 10:15

In de finale van 'Big Brother' is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen zaten er nog vier deelnemers in het huis, wat betekent dat één van hen de eindstreep sowieso niet zou halen. Wie dat is, werd zojuist bekend. Je ziet het in onderstaande video (maar let op de spoilers).

Ontdek meer