Zien: eerste teaser 'Drag Race Belgique' gedropt

Dieter Blarinckx-23 januari 2023 om 21:38

Racers, start your engines want via sociale media werd afgelopen weekend een eerste teaser gedropt van het allereerste seizoen van 'Drag Race Belgique', de Belgische variant van de wereldbekende 'Drag Race'-franchise.

Al midden vorig jaar werd een Belgische spin-off van de bekende 'Drag Race'-formule aangekondigd en nu krijgen we alvast een eerste teaserbeeld van het debuutseizoen. In een mysterieuze video op de socials van 'Drag Race Belgique' zien we de deelnemende drag queens in een zeer spacey- en alien-atmosfeer.

"Charisma, uniqueness, nerve, and talent—the queens of #DragRaceBelgique are coming to SERVE, racers! 😍", luidt het in de caption bij de post.

'Drag Race Belgique' zal te zien zijn via de Waalse televisiezender RTBF, maar het is voorlopig nog niet geweten of ook een Vlaamse zender de afleveringen zal uitzenden.

In de 'Drag Race'-franchise nemen verschillende drag queens het tegen elkaar op om het felbegeerde kroontje te bemachtigen als dé drag superster van ons land!

Check de teaser hieronder:

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

Fictiereeks ‘Máxima’ binnenkort te zien bij VTM en Streamz

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:24

Het nieuws waar we stiekem al op hoopten, is hier. De fictiereeks ‘Máxima’ komt ook naar ons land. Vanaf maandag 6 mei is de serie te zien bij VTM.

‘Máxima’ vertelt het fascinerende levensverhaal van de Nederlandse koningin Máxima Zorreguieta. Van haar turbulente jeugd in Argentinië en haar american dream in New York, tot haar leven als partner van kroonprins Willem-Alexander. Het geeft een blik achter de schermen van de royalty romance die ook bij ons de harten beroerd heeft en dat op heden nog steeds doet. Het moderne sprookje wordt overschaduwd door het bedenkelijke verleden van Máxima’s vader, waardoor het Nederlandse koningshuis flink onder druk kwam te staan en voor ongeziene dilemma’s stond.

De hoofdrollen worden gespeeld door Delfina Chaves, Martijn Lakemeier, Elsie de Brauw, Sebastian Koch, Valeria Alonso en Daniel Freire. Andere bekende namen die je terug gaat zien, zijn Jacob Derwig en Frank Lammers.

‘Máxima’ is vanaf maandag 6 mei zes weken lang om 21.55 uur te zien bij VTM en op VTM GO. Op maandag 29 april komt de eerste aflevering in preview bij Streamz.

Ontdek meer