Deze frituur start met frietabonnement

Dieter Blarinckx-23 januari 2023 om 18:21

Voor velen is het een droom die uitkomt: een frietabonnement waarbij je maandelijks een vaste kost betaalt en daarvoor frieten à volonté krijgt. En die droom wordt nu werkelijkheid.

De 47-jarige Stefaan uit Merendree lanceert immers als eerste in ons land een heus en lekker frietabonnement. Voor 11 euro per maand krijg je frietjes zoveel je wil in herbruikbare bakjes.

Place to be is frituur Vollenbak in Merendree (Deinze). Zij zetten hun 20ste verjaardag in de spotlights met deze leuke abonnementsformule. Trouwe klanten kunnen dus voor een vaste kost per maand genieten van overheerlijke frietjes, zoveel als ze maar willen. Stefaan van Vollenbak vraagt maar één ding: breng je eigen herbruikbare bakjes mee.

Zo wil hij de wegwerpcultuur tegenwerken en hoopt hij zo zijn collega’s aan te sporen hetzelfde te doen.

Pringles en Crocs lanceren schoen waar je chips in kan bewaren

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:42

Met de nieuwe collectie van Crocs kan je aantonen dat je smaak hebt. En dat mag zeer letterlijk genomen worden, want het schoenmerk is een samenwerking aangegaan met chipsproducent Pringles. Ze brengen samen een speciale collectie op de markt, die onder andere bestaat uit boots waar je aan de zijkant je chips kunt bewaren. Handig!

De twee merken hebben de handen in elkaar geslagen om een speciale versie van de klassieke 'Crush Boot' te maken. Deze versie is anders dan normaal, met een langere kraag en extra zakken, perfect voor een klein blikje Pringles.

Naast de Crush Boot hebben Crocs en Pringles ook samengewerkt aan een chipsversie van de Classic Slide en de Classic Clog voor dit project. En ze hebben zelfs een speciale limited edition chipsmaak bedacht: 'Croc-tail Party', die naar watermeloen, chili en limoen smaakt.

De Pringles x Crocs-schoenen zijn nu verkrijgbaar, maar op is op.

Mattel en Heinz brengen 'Barbiecue'-saus op de markt

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:00- Foto:

Mattel

De 'barbiecore'-craze is nog steeds niet over! En Heinz springt maar al te graag mee op de hype. Samen met speelgoedgigant Mattel hebben ze de 'Heinz classic Barbiecue Sauce' gelanceerd. De knalroze saus is een vegan mayonaise met BBQ-saus erin. Er is ook bietenextract aan toegevoegd om de kenmerkende roze kleur te bereiken.

Het idee is ontstaan na de hype rond de 'Barbie'-film vorig jaar en komt net op tijd voor de 65ste verjaardag van de bekende pop. Als je de saus graag zelf wil uitproberen, moet je snel zijn. Het product is in beperkte oplage verkrijgbaar via deze site en is enkel fysiek te vinden in Spaanse en Britse winkels.

Ontdek meer