Domino's zoekt een professionele pizza-proever

Karen Luiken-11 september 2021 om 06:54

Je zoektocht naar je droombaan stopt hier. Nu en vandaag. Domino’s heeft de perfecte job voor iedereen die van pizza houdt. Het bedrijf zoekt een professionele pizza-proever!

De functietitel die je als nieuwe werknemer krijgt is ‘social media creative’. Het is de bedoeling dat je pizza’s beoordeelt door ze te maken en proeven. Daar maak je een video van en die post je op social media. Het gaat volgens Domino’s om pizza’s die op het menu staan, unieke pizza’s, pizza’s die je zelf verzint en pizza’s die online worden voorgesteld.

Hoewel het baantje niet klinkt als hogere wiskunde, moet je toch aan een aantal eisen voldoen om aangenomen te kunnen worden. Zo is het de bedoeling dat je een pizzafreak bent van 16 jaar of ouder. Je moet hongerig zijn naar likes, comments en duimpjes omhoog. Je moet de Nederlandse taal goed beheersen en bovendien een beetje Engels kunnen. Ook kun je video’s maken, ben je creatief en vind je het niet erg om voor je job naar Nederland te moeten reizen.

Ben je nog steeds enthousiast en wil je betaald krijgen terwijl je pizza eet? Solliciteer dan snel.

(Photo by Heather Barnes on Unsplash)

Yummm: Baileys met Red Velvet Cupcake-smaak

Karen Luiken-24 september 2021 om 06:00

Het is herfst! Officieel. Sinds gisteren. We ruilen de zon in voor vallende blaadjes en zetten de cocktails opzij voor warme chocomel en thee. Liever een drankje mét alcohol? Dan ga je vast heel blij worden van de nieuwe smaak die Baileys heeft gelanceerd. Het merk komt speciaal voor dit seizoen met een Red Velvet Cupcake-variant.

De traktatie smaakt naar verse chocoladetaart met een vleugje cacaopoeder en een toefje roomkaas. Je kunt ‘m puur drinken met een blokje ijs erin of combineren met koffie. Mixen met een ander drankje raden we ten zeerste af. Daar zijn de smaken veel te lekker voor.

De Baileys met Red Velvet Cupcake-smaak wordt in flessen met een inhoud van 70 centiliter verkocht. Je betaalt er twintig euro voor. De versnapering bevat 17 procent alcohol.

McDonald's neemt afscheid van plastic speeltjes in Happy Meal

Karen Luiken-23 september 2021 om 07:01

McDonald’s gaat het helemaal anders doen. De fastfoodketen wil duurzamer worden en neemt om die reden afscheid van de plastic Happy Meal-speeltjes die kinderen al jaren gelukkig maken.

Natuurlijk verdwijnt het speelgoed niet helemaal uit de kindermenu’s. Een Happy Meal is namelijk geen Happy Meal zonder leuke verrassing erin. Maar in plaats van plastic speeltjes – die vanaf 2025 nergens meer ter wereld worden uitgedeeld door McDonald’s – krijg je straks iets dat gemaakt is van duurzame, gerecyclede en milieuvriendelijke materialen.

Met deze omschakeling zal McDonald’s straks negentig procent minder plastic gebruiken. “Voor de beeldvorming: dat staat min of meer gelijk aan 650.000 mensen die plastic een jaar lang uit hun leven verbannen”, aldus de keten in een verklaring.

(Photo by Meghan Hessler on Unsplash)

Ontdek meer