McDonald's lanceert twee nieuwe burgers

Karen Luiken-18 januari 2023 om 16:36

Had je als goed voornemen om dit jaar wat gezonder te gaan eten? Lees dan vooral niet verder. Het nieuws dat we nu gaan delen, is namelijk niet bevorderlijk voor het kweken van een afgetraind lichaam. McDonald’s krijgt er twee overheerlijke burgers bij!

De burgers zijn een toevoeging aan het Royal-menu, dat al voorzien was van de Royal Cheese, Royal Crispy Bacon en de Royal-O-Fish. De twee nieuwelingen zijn de Double Royal Cheese en de Royal BLT.

Laten we beginnen met de Double Royal Cheese. Deze lekkernij bestaat uit twee sappige runderburgers, twee plakjes cheddarkaas, twee augurkschijfjes, verse uit, ketchup en mosterd.

De andere is de Royal BLT, voorzien van een malse runderburger, twee plakjes cheddar, drie plakjes bacon, twee schijfjes augurk, tomaat, ijsbergsla, verse ui en de beroemde driesauzencombi.

Zowel de Double Cheese als de BLT is een limited edition. Oftewel: de burgers blijven niet permanent op het menu van McDonald’s staan.

Coca-Cola lanceert nieuwe smaak

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:54

Coca-Cola heeft iets nieuws in petto. Het merk lanceert deze maand de K-Wave Zero Sugar, een fris drankje dat gezien wordt als een ode aan de K-popwereld.

De nieuwe smaak is alweer de zesde in het rijtje van Europese lanceringen binnen het Creations-platform, na onder andere een limited edition in samenwerking met wereldwijd bekende artiest Marshmello en Coca-Cola 3000.

Coca-Cola is voor de lancering een samenwerking aangegaan met drie van de populairste K-popgroepen: Stray Kids, ITZY en NMIXX, en met K-popicoon Jin Young Park. Samen komen ze niet alleen met een drankje, maar ook met een videoclip en kledingcollectie.

De Coca-Cola K-Wave Zero Sugar is vanaf nu te vinden in de winkelrekken van Carrefour, O’Tacos en Kinepolis-vestigingen in België. Het gaat om een limited edition, dus je kunt het drankje kopen zolang de voorraad strekt.

Win exclusieve TAGMAG & Poliakov preparty op kot

Joyce Vander Auwera-12 februari 2024 om 16:30- Foto:

Mirco Buyls

Hey party animals! De exclusieve TAGMAG & Poliakov preparty is helemaal terug van weggeweest. Ook dit jaar toveren we jouw kot om tot de ultieme preparty cave: we komen langs met dj, licht, geluid én uiteraard met lekkere Poliakov Vodka cocktails.

Altijd al een epische preparty willen organiseren met alles erop en eraan? Waar jij en je vrienden nog weken over nababbelen? Good news want we hosten samen met Insiders Clémentine Caron en Kobe Peeters twee exclusieve preparties bij jou thuis of op kot.

De troostprijs is dit jaar net zo cool: 20 flessen Poliakov Premium Vodka voor die extra kick op jouw eigen preparties.

Vul onderstaand wedstrijdformulier in, deel je Instagram of TikTok handle en wie weet staat Clémentine of Kobe binnenkort aan jouw deur. De winnaars van de preparties (donderdag 22/02 en dinsdag 27/02) worden door TAGMAG persoonlijk op de hoogte gebracht.

Snel zijn is de boodschap, want op 23/02 om 17u sluiten we de boel af. Let's get this party started! 🚀

Ontdek meer