McDonald's lanceert twee nieuwe burgers

Karen Luiken-18 januari 2023 om 16:36

Had je als goed voornemen om dit jaar wat gezonder te gaan eten? Lees dan vooral niet verder. Het nieuws dat we nu gaan delen, is namelijk niet bevorderlijk voor het kweken van een afgetraind lichaam. McDonald’s krijgt er twee overheerlijke burgers bij!

De burgers zijn een toevoeging aan het Royal-menu, dat al voorzien was van de Royal Cheese, Royal Crispy Bacon en de Royal-O-Fish. De twee nieuwelingen zijn de Double Royal Cheese en de Royal BLT.

Laten we beginnen met de Double Royal Cheese. Deze lekkernij bestaat uit twee sappige runderburgers, twee plakjes cheddarkaas, twee augurkschijfjes, verse uit, ketchup en mosterd.

De andere is de Royal BLT, voorzien van een malse runderburger, twee plakjes cheddar, drie plakjes bacon, twee schijfjes augurk, tomaat, ijsbergsla, verse ui en de beroemde driesauzencombi.

Zowel de Double Cheese als de BLT is een limited edition. Oftewel: de burgers blijven niet permanent op het menu van McDonald’s staan.

Sint-Truiden heeft eerste slimme wijnautomaat in Vlaanderen

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 08:05- Foto:

wijnonline.be

De Limburgse stad Sint-Truiden heeft met trots de allereerste slimme wijnautomaat voorgesteld. Het is een idee van de Truiense wijnhandel Verivino en Tops Vending. Mensen kunnen er dus letterlijk wijn uit de automaat halen.

Wie last minute toch nog ene leuk feestje organiseert en geen wijn meer in huis heeft, kan voortaan terecht bij deze nieuwe wijnautomaat in hartje Sint-Truiden. De automaat heeft een brede selectie van gekoelde kwaliteitswijnen, maar ook een exciting verrassingspakket! Daarnaast is het zelfs mogelijk om online te bestellen en dan gewoon af te halen aan de automaat!

"Het zonnetje schijnt en je beslist om wat vrienden op te trommelen voor een barbecue-feestje. Maar de wijn is op... Dan kan je even langs onze automaat van Verivino om een keuze te maken uit het samengestelde assortiment. Wit, rood, rosé of bubbels: je vindt ze in de prijsrange van 6 tot 45 euro. Je kunt eenvoudig door het assortiment bladeren, de perfecte fles selecteren en met behulp van de QR-code alle informatie opvragen”, klinkt het bij Verivino aan Het Belang van Limburg.

Als het een succes wordt zijn ze van plan om de automaat ook op andere locaties te gaan testen.

McDonald's brengt Wacko Guaco burgers terug

Karen Luiken-23 mei 2023 om 08:21

Het is smullen geblazen bij McDonald’s. De fastfoodketen brengt vanaf vandaag de populaire Wacko Guaco burgers terug op het menu.

De Wacko Guaco burger is er in drie verschillende versies: met kip, rundvlees of veggie. Verder bestaat de lekkernij ook nog uit een zacht broodje, sneetje cheddar, verse sla, gefrituurde uitjes, een Pico de Gallo-salsamix, Pico de Gallo saus en uiteraard guacamole. Om het feest helemaal compleet te maken, kan de burger vergezeld worden door de Smokey Chili Tomatoes McFlavor Fries. Dit gerecht is voorzien van frietjes met chipotle saus, Pico de Gallo-salsamix en verse tomaatjes.

Proeven? Je hebt tot 7 augustus de tijd. Na die datum verdwijnt het gerecht (helaas) weer van de menukaart.


Ontdek meer