McDonald's lanceert twee nieuwe burgers

Karen Luiken-18 januari 2023 om 16:36

Had je als goed voornemen om dit jaar wat gezonder te gaan eten? Lees dan vooral niet verder. Het nieuws dat we nu gaan delen, is namelijk niet bevorderlijk voor het kweken van een afgetraind lichaam. McDonald’s krijgt er twee overheerlijke burgers bij!

De burgers zijn een toevoeging aan het Royal-menu, dat al voorzien was van de Royal Cheese, Royal Crispy Bacon en de Royal-O-Fish. De twee nieuwelingen zijn de Double Royal Cheese en de Royal BLT.

Laten we beginnen met de Double Royal Cheese. Deze lekkernij bestaat uit twee sappige runderburgers, twee plakjes cheddarkaas, twee augurkschijfjes, verse uit, ketchup en mosterd.

De andere is de Royal BLT, voorzien van een malse runderburger, twee plakjes cheddar, drie plakjes bacon, twee schijfjes augurk, tomaat, ijsbergsla, verse ui en de beroemde driesauzencombi.

Zowel de Double Cheese als de BLT is een limited edition. Oftewel: de burgers blijven niet permanent op het menu van McDonald’s staan.

Pizza Hut wil grootste pizza ooit maken

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:21- Foto:

Photo by Alan Hardman on Unsplash

De bekende fastfoodketen Pizza Hut wil een speciaal record verbreken. Zo gaan ze immers proberen om de grootste pizza ter wereld te maken. Ze zijn er momenteel nog volop aan bezig in het Los Angeles Convention Center.

De pizza die Pizza Hut nu aan het maken is in L.A. zal zo’n 14.000 vierkante meter groot zijn en serveert in totaal zo’n 68.000 stukken heerlijke pizza.

De CEO van Pizza Hut ziet de actie helemaal zitten en is ook blij dat ze de pizza ook achteraf kunnen schenken aan de voedselbanken:

“Het mooie is dat niets ervan verloren gaat. We kunnen het doneren aan lokale voedselbanken hier in de gemeenschap van Los Angeles. Dus daar zijn we erg enthousiast over!”, klinkt het.

Check hieronder een video met enkele beelden en laat het water vooral in je mond komen! :D

Babybel lanceert vegan-variant

Dieter Blarinckx-23 januari 2023 om 18:46

Goed nieuws voor de vegans hier, want Babybel heeft aangekondigd dat de populaire vegan-variant van het iconische kaasje nu ook te koop is in ons land!

Het was al een ding in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, maar nu komt ook deze heerlijke groene Babybel-variant naar ons land. De Babybel Plant-Based is gehuld in een groen jasje en wordt gemaakt op basis van kokosmelk en stijfsel.

“Eens geopend, merk je dat de vegan versie van Babybel een beetje dunner is en de kleur wat lichter. Op het vlak van textuur trek je de kaas net zoals het origineel uiteen met je vingers. De smaak is misschien wat zachter en romiger, maar de eerste hap verwar je makkelijk met échte kaas”, klinkt het bij de eerste reacties.

Babybel Plant-Based is nu verkrijgbaar in onze Belgische supermarkten.

Ontdek meer