Auto's Andrew Tate in beslag genomen

Dieter Blarinckx-17 januari 2023 om 17:50

Het gaat van kwaad naar erger voor de veelbesproken en beruchte influencer Andrew Tate. Nadat hij werd opgepakt door de Roemeense politie, zijn nu ook al zijn wagens (en dat zijn er wel wat) in beslag genomen door de autoriteiten.

Denk aan een Rolls-Royce, een BMW, een Mercedes en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Alle wagens van de ex-bokser Andrew Tate zijn nu ook in beslag genomen door de Roemeense politie. De totale waarde wordt geschat op 3,6 miljoen euro.

Tate wordt samen met zijn broer beschuldigd van mensenhandel, verkrachting en georganiseerde misdaad. en werd ook gearresteerd door de politie, zo’n twee weken geleden. Voorlopig verblijven ze ook achter de tralies in een Roemeense gevangenis.

'Sophie Turner las via media over eigen scheiding'

Karen Luiken-22 september 2023 om 06:57

Sophie Turner kwam er via berichten in de media achter dat Joe Jonas een scheiding had aangevraagd. Dat zeggen advocaten van de ‘Game of Thrones’-ster volgens Amerikaanse media.

Begin deze maand kwam het nieuws naar buiten dat Joe na vier jaar huwelijk een verzoek voor een scheiding had ingediend. Sophie, die samen met Joe twee kinderen heeft, zou daar versteld van hebben gestaan. De breuk van het huwelijk kwam volgens haar ‘zeer plotseling’.

“De partijen hadden op 15 augustus ruzie”, zeggen de advocaten van Sophie. “Op of rond 1 september heeft de vader een echtscheidingszaak tegen de moeder aangespannen. Op of rond 5 september kwam de moeder er via de media achter dat de vader een echtscheiding had aangevraagd.” Een vertegenwoordiger van Joe spreekt dit tegen en zegt dat Sophie wél wist dat er een scheiding aan zat te komen.

De twee begonnen in 2016 met daten en trouwden in 2019. In datzelfde jaar verwelkomden ze hun eerste kind. Vorig jaar kwam hun tweede dochtertje ter wereld.

Doodsoorzaak 'Euphoria'-ster Angus Cloud bekend

Karen Luiken-22 september 2023 om 06:50

Het is inmiddels bekend waar Angus Cloud aan is overleden. De ‘Euphoria’-ster stierf in juli na een acute vergiftiging, meldt een lijkschouwer volgens Amerikaanse media.

Angus had een combinatie van fentanyl, cocaïne, methamfetamine en benzodiazepine in zijn lichaam, wat resulteerde in een acute vergiftiging die hem fataal werd.

De acteur werd in juli door zijn moeder gevonden. Een week daarvoor was de vader van Angus, die aan kanker was overleden, begraven. Het gerucht ging dat hij daardoor suïcidaal was, maar dat blijkt nu dus niet de oorzaak van zijn dood te zijn.

Ontdek meer