Auto's Andrew Tate in beslag genomen

Dieter Blarinckx-17 januari 2023 om 17:50

Het gaat van kwaad naar erger voor de veelbesproken en beruchte influencer Andrew Tate. Nadat hij werd opgepakt door de Roemeense politie, zijn nu ook al zijn wagens (en dat zijn er wel wat) in beslag genomen door de autoriteiten.

Denk aan een Rolls-Royce, een BMW, een Mercedes en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Alle wagens van de ex-bokser Andrew Tate zijn nu ook in beslag genomen door de Roemeense politie. De totale waarde wordt geschat op 3,6 miljoen euro.

Tate wordt samen met zijn broer beschuldigd van mensenhandel, verkrachting en georganiseerde misdaad. en werd ook gearresteerd door de politie, zo’n twee weken geleden. Voorlopig verblijven ze ook achter de tralies in een Roemeense gevangenis.

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer