'Big Brother'-bewoners verrast met geheime kamer

Karen Luiken-13 januari 2023 om 14:01

Dat ‘Big Brother’ vol verrassingen zit, blijkt maar weer uit de meest recente aflevering. Daarin deed de huismeester een bijzondere onthulling: hij blijkt een secret room te hebben. “Die is altijd gesloten, maar gaat een keer per week open voor één iemand.”

'De Mol' van start: dit mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:44

Na maanden wachten is het nieuwe seizoen van 'De Mol' eindelijk van start gegaan. Met tien nieuwe deelnemers, waarvan de eerste negen zich in de voorbije weken al bekendmaakten. Gisteren werd duidelijk dat niemand minder dan BV'er Matteo Simoni de tiende deelnemer is. In onderstaande fragmenten is te zien hoe hij zichzelf onthult, hoe hij zijn eerste opdracht krijgt, vertelt hij hoe hij onopgemerkt in Arizona kwam én krijgen we te zien hoe hij het programma in de eerste aflevering alweer moet verlaten.

Tranen bij nieuwe exit in ‘Big Brother’

Karen Luiken-19 maart 2023 om 08:40

Het ‘Big Brother’-clubje wordt kleiner en kleiner. Met nog twee weken te gaan voor de finale aanbreekt, moest gisteren wéér iemand het huis verlaten. Bart, Jason en Ali waren genomineerd, waarvan Bart de grootste favoriet bleek. Ali kreeg de minste stemmen en moest het huis daarom verlaten. Dat deed hij met zowel een lach als een traan op zijn gezicht. “Ik heb elke minuut van dit avontuur genoten.”

Ontdek meer