Startdatum en kostuums 'The Masked Singer' bekend

Dieter Blarinckx-13 januari 2023 om 12:15

Goed nieuws voor de fans van het immens populaire VTM-programma 'The Masked Singer', want eindelijk is bekend vanaf wanneer het nieuwe seizoen start!

In het nieuwe seizoen zullen we voor het eerst Jens Dendoncker als presentator aan het werk zien. Hij gaat samen met Vlaanderen op zoek naar de BV’s in de nieuwe spectaculaire kostuums, en dat vanaf vrijdag 3 februari! Dat werd zonet bekendgemaakt via sociale media:

"Whoehoe! 🎉 Vanaf 3 februari shinen onze Masked Singers op het podium. ✨ Zeg hallo tegen Foxy Lady, Hippo, Kolonel Mops, Leeuw, Minotaurus, Raaf, Skiwi en Tovenaar", klinkt het in de caption van de video.

Het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ zal vanaf 3 februari 2023 elke vrijdag om 20.35 uur te zien zijn bij VTM of VTM GO.

Spel leidt tot vurige discussie in 'Big Brother'

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:20

Wat begint als een onschuldig spel, ontaardt in een vurige discussie tussen de bewoners van ‘Big Brother’. Van lachen tot schreeuwen, de emoties lopen hoog op. En dat komt allemaal door een pannenkoek... “Je moet je fouten inzien", klinkt het in onderstaande sneak preview.

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ontdek meer