Coachella maakt nieuwe headliners bekend

Karen Luiken-12 januari 2023 om 07:14- Foto:

Photo by Brandon Hoogenboom on Unsplash

Goed nieuws voor festivalliefhebbers. De organisatie van het wereldberoemde Coachella heeft de line-up en headliners aangekondigd voor de aankomende editie.

Coachella is een feest dat zes dagen duurt en dit jaar plaatsvindt in de weekenden van 14 en 21 april. Het evenement vindt plaats in het Californische plaatsje Indio. Jaarlijks komen er zo’n 200.000 mensen op af.

De mazzelpikken die dit jaar een kaartje weten te scoren, kunnen de headliners Bad Bunny, Blackpink en Frank Ocean live aanschouwen. Andere artiesten die langskomen zijn onder anderen The Kid LAROI, Eric Prydz, Calvin Harris, Charli XCX, Gorillaz en Chemical Brothers. Ook komen er verschillende Belgische artiesten langs, waaronder Angèle en de broers Dewaele.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Måneskin komt naar Rock Werchter

Karen Luiken-15 november 2023 om 07:20

Je hebt al heel veel redenen om uit te kijken naar de zomer. Rock Werchter heeft deze week niet één, maar twee nieuwe headliners bekendgemaakt. De meest recente: Måneskin.

Het optreden in 2022 is blijkbaar goed bevallen, want Måneskin keert komend jaar terug naar het podium van Rock Werchter. De Italiaanse band sluit op vrijdag 5 juli de main stage af.

Eerder deze week maakte de organisatie van het festival bekend dat Dua Lipa gestrikt is als headliner op zaterdag 6 juli. Zij sluit die dag de main stage af. Een dagje later, op zondag 7 juli, is die eer aan de Foo Fighters.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vanaf vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer