Coachella maakt nieuwe headliners bekend

Karen Luiken-12 januari 2023 om 07:14- Foto:

Photo by Brandon Hoogenboom on Unsplash

Goed nieuws voor festivalliefhebbers. De organisatie van het wereldberoemde Coachella heeft de line-up en headliners aangekondigd voor de aankomende editie.

Coachella is een feest dat zes dagen duurt en dit jaar plaatsvindt in de weekenden van 14 en 21 april. Het evenement vindt plaats in het Californische plaatsje Indio. Jaarlijks komen er zo’n 200.000 mensen op af.

De mazzelpikken die dit jaar een kaartje weten te scoren, kunnen de headliners Bad Bunny, Blackpink en Frank Ocean live aanschouwen. Andere artiesten die langskomen zijn onder anderen The Kid LAROI, Eric Prydz, Calvin Harris, Charli XCX, Gorillaz en Chemical Brothers. Ook komen er verschillende Belgische artiesten langs, waaronder Angèle en de broers Dewaele.

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Rock Werchter kondigt 30 nieuwe namen aan

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:26- Foto:

Photo by Aranxa Esteve on Unsplash

Van Lil Nas X tot Liam Gallagher en van Iggy Pop tot Merol. De organisatie van Rock Werchter heeft maar liefst dertig nieuwe namen aangekondigd van artiesten die tijdens de aankomende editie van het festival komen optreden.

Rock Werchter vindt plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Eerder werd al bekend dat Stromae een van de headliners op de eerste festivaldag zal zijn. Nu blijkt dat op diezelfde dag ook Iggy Pop, Merol, Warhaus, Anna Calvi, Röyksopp, Compact Disk Dummies, GAYLE en Picture This het podium beklimmen.

Op vrijdag 30 juni is het de beurt aan Liam Gallagher, Ben Howard, Squid, Spoon, PUP, Hot Milk, Kelsy Karter & The Heroines, The Haunted Youth en Fever Ray.

Zaterdag is het podium gereserveerd voor The Opposites, City and Colour, Mimi Webb, Touché Amoré, Interpol en Dope Lemon.

Op zondag, de laatste dag, heeft Rock Werchter Lil Nas X geboekt als headliner. Verder staan ook The Driver Era, J.I.D, Baby Queen, Rüfüs du Sol, Nova Twins en Ethan Bortnick op de planning.

Ontdek meer