M&M krijgt verpakkingen met vrouwelijke poppetjes

Karen Luiken-10 januari 2023 om 16:25

Wie vaak M&M’s eet, zal het misschien zijn opgevallen: op de verpakkingen van het snoepgoed staan enkel mannelijke karakters. Maar dat gaat veranderen. Mars, de bedenker van M&M, komt binnenkort met een limited edition-lekkernij waar drie gloednieuwe, vrouwelijke poppetjes op komen te staan.

De volledig vrouwelijke snoepverpakkingen worden uitgebracht om de empowerment van vrouwen te vieren. De karakters die erop komen te, hebben de kleuren groen, bruin en paars.

Van iedere verkochte verpakking doneert M&M’s 1 dollar (met een maximum bedrag van 500.000 dollar) aan non-profitorganisaties. Een deel gaat naar Is the Music, een organisatie die het aantal vrouwen in de muziekindustrie wil vergroten. Een ander deel gaat naar We Are Moving the Needle, een organisatie die vrouwelijke professionals zoals geluidstechnici en producers ondersteunt.

Yummm: Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s lanceren 2 nieuwe repen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:00

Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s komen met het beste van twee werelden. De merken hebben de handen ineengeslagen en lanceren samen twee overheerlijke nieuwe chocoladerepen. Allebei geïnspireerd op ijssmaken van Ben & Jerry’s.

De eerste reep is voorzien van de smaak van romige donkere melk brownie en chewy stukjes brownie. De tweede bevat vleugjes van witte chocola, aardbei, cheesecake en knapperige koekjes. Beide traktaties worden verkocht onder de naam Chocolately Love A-Fair.

Proeven? Dat kan! De repen zijn vanaf nu te vinden in de supermarkt, in cadeau- en speciaalzaken, en in Tony’s online chocoshop.

Pizza Hut wil grootste pizza ooit maken

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:21- Foto:

Photo by Alan Hardman on Unsplash

De bekende fastfoodketen Pizza Hut wil een speciaal record verbreken. Zo gaan ze immers proberen om de grootste pizza ter wereld te maken. Ze zijn er momenteel nog volop aan bezig in het Los Angeles Convention Center.

De pizza die Pizza Hut nu aan het maken is in L.A. zal zo’n 14.000 vierkante meter groot zijn en serveert in totaal zo’n 68.000 stukken heerlijke pizza.

De CEO van Pizza Hut ziet de actie helemaal zitten en is ook blij dat ze de pizza ook achteraf kunnen schenken aan de voedselbanken:

“Het mooie is dat niets ervan verloren gaat. We kunnen het doneren aan lokale voedselbanken hier in de gemeenschap van Los Angeles. Dus daar zijn we erg enthousiast over!”, klinkt het.

Check hieronder een video met enkele beelden en laat het water vooral in je mond komen! :D

Ontdek meer