Nieuw seizoen 'Big Brother' start met opvallende uitspraak

Karen Luiken-10 januari 2023 om 08:08

Het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ is eindelijk van start gegaan en dat gebeurde meteen met een bijzondere uitspraak. Een van de bewoners is Charlotte, die in Los Angeles werkt als nanny. Een plek waar ze veel bekende mensen tegenkomt zoals Drake en Justin. In onderstaande clip vertelt ze erover.

'Blind Gekocht' keert terug met vijfde seizoen

Karen Luiken-16 maart 2023 om 11:04

Heel veel opgeknapte huizen en nog veel meer zielsgelukkige mensen. ‘Blind Gekocht’ is al vier seizoenen een groot succes. Heel verrassend is het dan ook niet dat er nu een vijfde seizoen wordt aangekondigd. Een releasedatum is er helaas nog niet, maar Play4 belooft in onderstaande aankondiging dat het ‘binnenkort te zien zal zijn’.

'Big Brother'-ster Jolien twijfelt aan vriendschap Charlotte

Karen Luiken-15 maart 2023 om 14:33

Jolien heeft twijfels over haar vriendschappen in het ‘Big Brother’-huis. Ze heeft het gevoel dat niemand haar iets gunt. Ook Charlotte niet. “Ik weet niet of bepaalde vriendschappen zo echt zijn als ik denk”, zegt ze tegen Jason en Bart. “Er zal nooit iemand tegen mij zeggen: fijn voor je, Jolien. Dat wordt nooit gedaan. En dan denk ik: hoe echt ben je tegen mij? Je staat me gewoon te gebruiken.”

Ontdek meer