De familie Gooris is terug met nieuw seizoen op VTM

Dieter Blarinckx-03 januari 2023 om 17:05

Goed nieuws voor de fans van het populaire VTM-programma 'Expeditie Gooris', want vanaf 10 januari zijn de gloednieuwe afleveringen dagelijks te zien op VTM2 en via VTM GO.

Sam Gooris mag zijn beste Engels uit de kast halen, want de familie Gooris trekt voor het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Gooris’ naar de Verenigde Staten. Ze steken met het ganse gezin de Atlantische oceaan over voor een roadtrip langs de Westkust van Amerika. En dat werd natuurlijk gefilmd!

Ontdek hun nieuwe avonturen vanaf 10 januari dagelijks in ‘Expeditie Gooris in Amerika’.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer