Planet Hollywood in Disney Village sluit deze week definitief

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 18:21

Het iconische restaurant Planet Hollywood in Disney Village in Disneyland Paris sluit eind deze week voorgoed de deuren. Het is dus de laatste week dat bezoekers er terecht kunnen voor nog wat eten en drinken.

Nu zaterdag, 7 januari, sluiten de deuren van Planet Hollywood voorgoed. Maar wat er in de plaats zal komen, is helaas nog niet bekendgemaakt door Disney.

De sluiting van het restaurant gaat gepaard met de grote renovatie van Disney Village.

In Planet Hollywood kunnen hongerige bezoekers zich helemaal onderdompelen in de magie van cinema en Hollywood met op het menu allemaal Amerikaanse klassiekers. Tijdens het eten word je omringd door kostuums en andere memorabilia uit bekende blockbusters. Ook hangen er talloze fotolijstjes met filmposters en afbeeldingen van beroemdheden.

Stay tuned voor updates rond de renovatie van Disney Village!

Zo zal Disney Village 2.0 er ongeveer uit gaan zien:

Yummm: Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s lanceren 2 nieuwe repen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:00

Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s komen met het beste van twee werelden. De merken hebben de handen ineengeslagen en lanceren samen twee overheerlijke nieuwe chocoladerepen. Allebei geïnspireerd op ijssmaken van Ben & Jerry’s.

De eerste reep is voorzien van de smaak van romige donkere melk brownie en chewy stukjes brownie. De tweede bevat vleugjes van witte chocola, aardbei, cheesecake en knapperige koekjes. Beide traktaties worden verkocht onder de naam Chocolately Love A-Fair.

Proeven? Dat kan! De repen zijn vanaf nu te vinden in de supermarkt, in cadeau- en speciaalzaken, en in Tony’s online chocoshop.

'The Sims 4' heeft nu ook transgender-Sims

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:09

Groot nieuws uit de gamingwereld want een van de meest succesvolle en populaire franchises, 'The Sims', heeft nu ook transgender-Sims toegevoegd aan 'The Sims 4'.

Wie vanaf deze week ‘The Sims 4’ speelt, kan er dus voor kiezen om zijn/haar/hun Sim transgender te maken. Het zat er al langer aan te komen, maar eindelijk heeft de populaire franchise de nodige update doorgevoerd.

Wie voor een transgender-Sim kiest, zal merken dat de transgender-mannen dan ook littekens hebben nadat ze hun borsten lieten verwijderen. Maar dat is niet alles, want vanaf de update kan je bij de kledij nu ook borstbinders en shapewear kiezen.

De makers van de gamefranchise willen zo inclusiever zijn en er zijn voor écht iedereen. Zo voegden ze ook hoorapparaten voor slechthorenden en glucosemeters voor mensen met diabetes toe aan de update.

Well done guys!

Ontdek meer