Planet Hollywood in Disney Village sluit deze week definitief

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 18:21

Het iconische restaurant Planet Hollywood in Disney Village in Disneyland Paris sluit eind deze week voorgoed de deuren. Het is dus de laatste week dat bezoekers er terecht kunnen voor nog wat eten en drinken.

Nu zaterdag, 7 januari, sluiten de deuren van Planet Hollywood voorgoed. Maar wat er in de plaats zal komen, is helaas nog niet bekendgemaakt door Disney.

De sluiting van het restaurant gaat gepaard met de grote renovatie van Disney Village.

In Planet Hollywood kunnen hongerige bezoekers zich helemaal onderdompelen in de magie van cinema en Hollywood met op het menu allemaal Amerikaanse klassiekers. Tijdens het eten word je omringd door kostuums en andere memorabilia uit bekende blockbusters. Ook hangen er talloze fotolijstjes met filmposters en afbeeldingen van beroemdheden.

Stay tuned voor updates rond de renovatie van Disney Village!

Zo zal Disney Village 2.0 er ongeveer uit gaan zien:

Efteling introduceert drie nieuwe abonnementen

Karen Luiken-18 april 2024 om 07:43

Het is opletten geblazen voor diehard fans van de Efteling. Het pretpark gaat nieuwe abonnementen aanbieden. Vaak terugkerende bezoekers kunnen vanaf juni kiezen uit drie verschillende varianten.

Bij de drie abonnementen is de boodschap simpel: wie meer betaalt, krijgt meer voordelen. Men kan kiezen tussen een Classic abonnement, Plus of Premium. De goedkoopste optie is het Classic-lidmaatschap, waarmee leden 290 dagen per jaar toegang hebben tot de Efteling, ook tijdens een aantal vakanties. De variant kost 20 euro per maand of 225 euro per jaar.

Na Classic komt Plus, waar een prijskaartje van 25 euro per maand of 275 euro per jaar aan hangt. Hiermee kan men 340 dagen per jaar naar de Efteling en er geldt een korting van 5 procent op eten, drinken en souvenirs.

Het duurste abonnement is Premium en kost 35 euro per maand of 390 euro per jaar. Het biedt alle dagen tot de Efteling, 10 procent korting op eten, drinken en souvenirs én toegang tot een speciaal evenement. Verder krijg je bij deze variant vier tickets met vriendenkorting; bij Classic en Plus gaat het om twee van deze tickets.

Pringles en Crocs lanceren schoen waar je chips in kan bewaren

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:42

Met de nieuwe collectie van Crocs kan je aantonen dat je smaak hebt. En dat mag zeer letterlijk genomen worden, want het schoenmerk is een samenwerking aangegaan met chipsproducent Pringles. Ze brengen samen een speciale collectie op de markt, die onder andere bestaat uit boots waar je aan de zijkant je chips kunt bewaren. Handig!

De twee merken hebben de handen in elkaar geslagen om een speciale versie van de klassieke 'Crush Boot' te maken. Deze versie is anders dan normaal, met een langere kraag en extra zakken, perfect voor een klein blikje Pringles.

Naast de Crush Boot hebben Crocs en Pringles ook samengewerkt aan een chipsversie van de Classic Slide en de Classic Clog voor dit project. En ze hebben zelfs een speciale limited edition chipsmaak bedacht: 'Croc-tail Party', die naar watermeloen, chili en limoen smaakt.

De Pringles x Crocs-schoenen zijn nu verkrijgbaar, maar op is op.

Ontdek meer