Bart en Céline uit ‘Boer zkt Vrouw’ verwachten eerste kindje!

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 08:36

Leuk nieuws voor deelnemers Bart en Céline uit ‘Boer zit Vrouw’, want de twee verwachten hun eerste kindje samen! Dat maakten ze bekend via sociale media.

De twee namen zo’n twee jaar geleden deel aan het populaire VTM-programma en stapte afgelopen september ook in het huwelijksbootje. En nu is er dus een baby op komst!

“Om 2023 goed te beginnen willen Bart en ik graag laten weten dat wij een speciaal patatje verwachten”, klinkt het nu op insta.

Het kindje wordt verwacht in juni, exact negen maanden na hun huwelijk.

Proficiat lovebirds!

VTM brengt nostalgische talentenshow naar je scherm

Karen Luiken-16 april 2024 om 05:54

Een aantal van de meest spraakmakende zangtalenten uit allerlei nostalgische talentenshows komen binnenkort terug naar je scherm. VTM zendt vanaf 3 mei ‘Sing Again’ uit, een programma waarin talenten uit onder andere ‘X Factor’, ‘Belgium’s Got Talent’, ‘The Voice’, ‘The Soundmixshow’ en ‘Star Academy’ opnieuw hun talent zullen laten horen.

In de afgelopen 35 jaar waagden duizenden Vlamingen hun kans bij een van de vele talentenjachten die VTM uitzond. Sommigen bouwden een grote carrière uit, anderen besloten toch een ander pad te bewandelen. Benieuwd hoe het nu met ze is? In ‘Sing Again’ komen een aantal van de meest spraakmakende talenten terug voor een nieuwe kans. Kunnen ze nog steeds zo goed zingen als voorheen?

De eerste zes deelnemers zijn nu al bekendgemaakt. Dat zijn Pim Symoens uit ‘Star Academy’, Sara De Koster uit de ‘Soundmixshow’, Youssri Mejdoubi uit ‘Belgium’s Got Talent’ en Glenn Claes, Lola Obasuyi en Luka Cruysberghs uit ‘The Voice van Vlaanderen’. Stuk voor stuk doen zij hun auditie nog eens over in ‘Sing Again’.

De presentatie is in handen van Koen Wauters en Julie Van den Steen. De jury bestaat uit Karen Damen, Aaron Blommaert, Stan Van Samang, Hadise en Nina De Man.

Dara Oguntubi vergezelt cast 'Thuis'

Karen Luiken-15 april 2024 om 06:58

De cast van ‘Thuis’ krijgt er vanaf vandaag een nieuw gezicht bij. Actrice Dara Oguntubi gaat het personage Therèse spelen.

Therèse is een introvert personage dat geen gemakkelijke jeugd heeft. Ze heeft een moeilijke relatie met haar moeder en weinig geld thuis. Op school is ze een van de slimmere studenten, maar ze hoort er niet echt bij en wordt gepest door de andere leerlingen. Ze leest graag en verzet haar gedachten met skaten.

Je kunt Dara, die de rol van Therèse vertolkt, onder meer kennen als Mila uit ‘wtFOCK’. Ook deed ze in 2022 mee aan ‘Wie wordt wrapper’ op Ketnet. Haar debuut in ‘Thuis’ is vanavond om 20.15 uur te zien bij VRT 1 en VRT MAX.

Ontdek meer