Jamie-Lee nu te zien in 'Fear Factor Celebs'

Dieter Blarinckx-28 december 2022 om 14:50

De reboot van het gekende en iconische programma ‘Fear Factor’ is momenteel te zien op zender Play4. Alex Agnew confronteert de deelnemers met een reeks zware beproevingen en ongeziene stunts. En nu is er ook een speciale aflevering met BV’s, en ook Jamie-Lee doet mee!

Vier BV-duo’s nemen het tegen elkaar op en kijken hun grootste angsten in de ogen tijdens ‘Fear Factor Celebs’. De duo’s moeten drie challenges volbrengen en dat blijk niet voor iedereen zo gemakkelijk…

De vier duo’s bestaan uit Vooruit-voorzitter Conner Rousseau en ex-K3’tje Klaasje Meijer, chocolatier Dominique Persoone en mediafiguur Tanja Dexters, influencer Jamie-Lee Six en actrice Nora Dari, en influencers en broers Average Rob en Arno The Kid.

De hele aflevering is nu online te bekijken via GoPlay.

'De Mol' van start: dit mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:44

Na maanden wachten is het nieuwe seizoen van 'De Mol' eindelijk van start gegaan. Met tien nieuwe deelnemers, waarvan de eerste negen zich in de voorbije weken al bekendmaakten. Gisteren werd duidelijk dat niemand minder dan BV'er Matteo Simoni de tiende deelnemer is. In onderstaande fragmenten is te zien hoe hij zichzelf onthult, hoe hij zijn eerste opdracht krijgt, vertelt hij hoe hij onopgemerkt in Arizona kwam én krijgen we te zien hoe hij het programma in de eerste aflevering alweer moet verlaten.

Tranen bij nieuwe exit in ‘Big Brother’

Karen Luiken-19 maart 2023 om 08:40

Het ‘Big Brother’-clubje wordt kleiner en kleiner. Met nog twee weken te gaan voor de finale aanbreekt, moest gisteren wéér iemand het huis verlaten. Bart, Jason en Ali waren genomineerd, waarvan Bart de grootste favoriet bleek. Ali kreeg de minste stemmen en moest het huis daarom verlaten. Dat deed hij met zowel een lach als een traan op zijn gezicht. “Ik heb elke minuut van dit avontuur genoten.”

Ontdek meer