Jamie-Lee nu te zien in 'Fear Factor Celebs'

Dieter Blarinckx-28 december 2022 om 14:50

De reboot van het gekende en iconische programma ‘Fear Factor’ is momenteel te zien op zender Play4. Alex Agnew confronteert de deelnemers met een reeks zware beproevingen en ongeziene stunts. En nu is er ook een speciale aflevering met BV’s, en ook Jamie-Lee doet mee!

Vier BV-duo’s nemen het tegen elkaar op en kijken hun grootste angsten in de ogen tijdens ‘Fear Factor Celebs’. De duo’s moeten drie challenges volbrengen en dat blijk niet voor iedereen zo gemakkelijk…

De vier duo’s bestaan uit Vooruit-voorzitter Conner Rousseau en ex-K3’tje Klaasje Meijer, chocolatier Dominique Persoone en mediafiguur Tanja Dexters, influencer Jamie-Lee Six en actrice Nora Dari, en influencers en broers Average Rob en Arno The Kid.

De hele aflevering is nu online te bekijken via GoPlay.

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

Sneak preview: Verhulstjes scoren bijzondere accessoire

Karen Luiken-26 november 2023 om 08:13

Vanavond weer een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. De familie is op reis en bij elke reis hoort natuurlijk een souvenir. Meestal koop je een standaard cadeautje zoals een magneet, shotglaasje of ander nietsnuttig ding. Maar Viktor niet. Hij verwent zichzelf met een neushaartrimmer, een cadeautje dat ook Gert kan bekoren. Sneak preview!

Ontdek meer