Eerste namen nieuwe ‘Viva la Feta’ bekend

Dieter Blarinckx-28 december 2022 om 08:28

Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis zijn binnenkort helemaal terug met een gloednieuw seizoen van het populaire Play4-programma ‘Viva la Feta’. En daar zijn nu de eerste gasten van gedropt!

In september trok het komische duo terug naar Sifnos (Griekenland) voor de opnames van het tweede seizoen van de populaire reeks. Hoewel de nieuwe afleveringen pas in de lente van volgend jaar te zien zullen zijn, heeft Play4 nu wel al de eerste namen gedropt!

Zo zullen o.a. Wim Willaert en minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden hun opwachting maken op het paradijselijke Sifnos. In totaal zullen er acht gasten verblijven, maar enkel Wim en Annelies zijn tot nu toe bekendgemaakt.

Stay tuned voor meer updates!

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer