Eerste namen nieuwe ‘Viva la Feta’ bekend

Dieter Blarinckx-28 december 2022 om 08:28

Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis zijn binnenkort helemaal terug met een gloednieuw seizoen van het populaire Play4-programma ‘Viva la Feta’. En daar zijn nu de eerste gasten van gedropt!

In september trok het komische duo terug naar Sifnos (Griekenland) voor de opnames van het tweede seizoen van de populaire reeks. Hoewel de nieuwe afleveringen pas in de lente van volgend jaar te zien zullen zijn, heeft Play4 nu wel al de eerste namen gedropt!

Zo zullen o.a. Wim Willaert en minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden hun opwachting maken op het paradijselijke Sifnos. In totaal zullen er acht gasten verblijven, maar enkel Wim en Annelies zijn tot nu toe bekendgemaakt.

Stay tuned voor meer updates!

Emoties laaien hoog op in 'Big Brother'

Karen Luiken-25 januari 2023 om 16:42

Als je in een huis met allerlei verschillende mensen zit, kan er niet met iedereen een klik zijn. Dat is ook het geval in de ‘Big Brother’-villa. Lindsey en Ilse raken in een discussie en barsten vervolgens allebei in tranen uit. “Ik had al een kutdag.” Sneak preview!

Mummie is het nieuwste figuur uit 'The Masked Singer'

Karen Luiken-25 januari 2023 om 06:53

En wéér een nieuw figuur heeft zichzelf voorgesteld als nieuwe deelnemer van het aankomende seizoen van ‘The Masked Singer’. Mummie introduceerde zichzelf vanmorgen op de radio.

Verschillende radiozenders onderbraken hun uitzending om Mummie haar song te laten horen en daarmee dus ook meteen haar stem. Ze zong ‘Bad Romance van Lady Gaga’, hetzelfde liedje dat ze ook in de eerste show van ‘The Masked Singer’ op vrijdag 3 februari zal laten horen.

Mummie wordt omschreven als iemand die veel om haar uiterlijk geeft. Ze bestelt make-up, gaat naar de kapper en doet aan sport. Ook zit ze op Tinder om daar – hopelijk – de liefde van haar leven te kunnen vinden.

“Op papyrus ben ik misschien een paar eeuwen oud, maar geef toe: ik ben toch een behoorlijk bevallige bejaarde?”, zo stelt Mummie zich voor. “Mijn beautyrituelen heb ik helemaal gecoverd en van uitdroging heb ik ook amper last. Mijn relatiestatus? Tja, laat ons zeggen ‘het is ingewikkeld’. Mijn laatste romance was ten dode opgeschreven, oh mes femmes, wat een histoire… Die farao bleek eerder een fara-no. Hoog tijd voor een ander spoor. Dus de jacht is open! Wie wordt de man van mummie? Nieuwsflash aan alle mooie mannen: met jullie heb ik nog grootse plannen!”

Ontdek meer