McBaguette razendpopulair dankzij 'Emily in Paris'

Karen Luiken-24 december 2022 om 07:11

De McBaguette keert terug in Franse filialen van McDonald’s. Het broodje verscheen tien jaar geleden voor het eerst op het menu, maar is inmiddels allang verdwenen. Dankzij het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’ komt er nu echter een comeback aan.

Wie het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ heeft gezien, weet dat de McBaguette een grote rol speelt in de serie. Hoofdrolspeelster Emily, die voor twee marketingbedrijven werkt, krijgt de opdracht om de McBaguette razend populair te maken.

Dat lukt haar. Niet alleen in de serie, maar ook in real life. McDonald’s heeft laten weten dat het broodje - bestaande uit stokbrood, twee hamburgers, sla, kaas en mosterd - terug op het Franse menu komt te staan. Of andere landen ook zullen volgen, is niet bekend.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Lewis Capaldi cancelt shows vanwege gezondheid

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:34- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi gaat de komende tijd meer rust nemen. De zanger laat via Instagram weten dat hij een aantal shows moet cancelen omdat hij kampt met mentale klachten.

Het gaat om de optredens die gepland stonden tot 24 juni. Op die dag staat hij op het podium van Glastonbury, een optreden dat hij graag door wil laten gaan. “De afgelopen maanden zijn zowel mentaal als fysiek heel zwaar geweest”, aldus Lewis. “Ik ben sinds kerst al niet meer thuis geweest en dat eist nu zijn tol.”

Lewis gaat tijd voor zichzelf nemen en hoopt er weer klaar voor te zijn op Glastonbury. “Ik heb deze drie weken nodig om weer Lewis ut Glasgow te worden, om tijd thuis door te brengen en dingen met familie en vrienden te doen. Ik hoop dat iedereen dat begrijpt.”

Ontdek meer