McBaguette razendpopulair dankzij 'Emily in Paris'

Karen Luiken-24 december 2022 om 07:11

De McBaguette keert terug in Franse filialen van McDonald’s. Het broodje verscheen tien jaar geleden voor het eerst op het menu, maar is inmiddels allang verdwenen. Dankzij het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’ komt er nu echter een comeback aan.

Wie het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ heeft gezien, weet dat de McBaguette een grote rol speelt in de serie. Hoofdrolspeelster Emily, die voor twee marketingbedrijven werkt, krijgt de opdracht om de McBaguette razend populair te maken.

Dat lukt haar. Niet alleen in de serie, maar ook in real life. McDonald’s heeft laten weten dat het broodje - bestaande uit stokbrood, twee hamburgers, sla, kaas en mosterd - terug op het Franse menu komt te staan. Of andere landen ook zullen volgen, is niet bekend.

Adele open over tweede kinderwens

Karen Luiken-20 mei 2024 om 16:04- Foto:

Reuters

De kans dat Adele binnenkort opnieuw moeder wordt, is aanwezig. De zangeres heeft haar publiek tijdens een concert in Las Vegas verteld dat ze dolgraag een tweede kindje zou willen. En dan het liefst een meisje, zo klonk het in de zaal.

“Als ik klaar ben met al mijn verplichtingen en shows, wil ik een baby. En ik wil het liefst een meisje omdat ik al een jongen heb”, aldus Adele. “Ik heb het gevoel dat ze misschien wel de persoon zal worden van wie ik het meest ter wereld zal houden, maar ook het meest zal haten. Ze zal me constant op mijn plek zetten, toch? Met mij als moeder en Rich als haar vader wordt het ongetwijfeld een bazige, kleine koningin.”

Adele heeft al een zoon die ze in 2012 met haar ex-man Simon Konecki kreeg. Ze is sinds 2021 samen met Rich Paul, die zelf ook al drie kinderen heeft.

‘Harry Styles weer vrijgezel’

Karen Luiken-20 mei 2024 om 14:11

Harry Styles bevindt zich naar verluidt weer op de vrijgezelle markt. De zanger zou zijn relatie met actrice Taylor Russell hebben beëindigd na een reis naar Japan. Dat meldt een bron volgens The Sun

Harry en Taylor, die veertien maanden geleden begonnen met daten, brachten in april nog samen tijd door in Tokio. Maar daarna zou het volgens vrienden van het stel gedaan zijn tussen de twee. “Harry en Taylor hebben hun relatie beëindigd”, zegt een insider. “Ze hebben een moeilijke periode doorgemaakt na hun reis naar Japan en nemen een tijdje afstand van elkaar.”

Hoewel de twee volgens de bron ‘een mooi stel vormden en het duidelijk was dat Harry gelukkig werd van Taylor’, liep het op een gegeven moment toch niet lekker tussen de twee. “Ze hebben een time out genomen.”

Ontdek meer