McBaguette razendpopulair dankzij 'Emily in Paris'

Karen Luiken-24 december 2022 om 07:11

De McBaguette keert terug in Franse filialen van McDonald’s. Het broodje verscheen tien jaar geleden voor het eerst op het menu, maar is inmiddels allang verdwenen. Dankzij het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’ komt er nu echter een comeback aan.

Wie het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ heeft gezien, weet dat de McBaguette een grote rol speelt in de serie. Hoofdrolspeelster Emily, die voor twee marketingbedrijven werkt, krijgt de opdracht om de McBaguette razend populair te maken.

Dat lukt haar. Niet alleen in de serie, maar ook in real life. McDonald’s heeft laten weten dat het broodje - bestaande uit stokbrood, twee hamburgers, sla, kaas en mosterd - terug op het Franse menu komt te staan. Of andere landen ook zullen volgen, is niet bekend.

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Ontdek meer