Bij deze McDonald's hoef je tegen niemand te praten

Karen Luiken-23 december 2022 om 08:21- Foto:

Photo by Jonas Augustin on Unsplash

De McDonald’s heeft iets nieuws bedacht. In Texas staat een volledig geautomatiseerde vestiging waar je eten kunt bestellen én ontvangen zonder met iemand te hoeven praten.

Sinds de komst van de bestelzuilen bij McDonald’s hoef je al bijna geen woord te zeggen om een bestelling in ontvangst te kunnen nemen. De enige menselijke tussenkomst die er is, is aan de balie. Maar zelfs die is er bij de nieuwe vestiging in Texas niet. Daar wordt volgens Ladbible het klantenservice-gedeelte volledig geskipt.

Het eten wordt nog steeds door mensen gekookt, maar daar hoeven klanten geen contact mee te hebben. Ze kunnen hun bestelling plaatsen via een geautomatiseerd systeem en halen hun eten vervolgens op bij een lopende band.

McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Tony's Chocolonely lanceert nieuwe sintrepen

Karen Luiken-21 november 2023 om 07:18

De sinterklaasperiode is misschien wel de beste periode van het jaar. Waarom? Omdat je dan ongegeneerd chocoladeletters naar binnen mag werken. Een verslaving waar je geen nee tegen kunt zeggen, zeker niet nu Tony’s Chocolonely gloednieuwe sintrepen heeft gelanceerd.

De repen hebben de vorm van een letter en zijn er in vier verschillende smaken, stuk voor stuk hemels. Ga je voor een traditionele smaak zoals melkchocolade of karamel zeezout? Of heb je toch liever een speciale editie met de smaak van witte pepernoten of melk marsepein? Het kan allemaal.

De letterrepen van Tony’s Chocolonely zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Carrefour, Spar, Delhaize, Dreamland en Toychamp. Online kun je ze kopen via de webshop van Tony’s Chocolonely.

Ontdek meer